Advocaat Lollum

Wil jij een ijzersterke advocaat in Lollum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Lollum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lollum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Lollum gezocht?

Een advocaat in Lollum vinden

Advocaat Lollum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waaksens, Hitzum en Achlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lollum

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Lollum? Het vinden van de allerbeste advocaat in Lollum is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Lollum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Lollum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lollum
 • Ontslag aanvechten in Lollum
 • Personen- en Familierecht advocaat Lollum
 • Arbeidsrecht advocaat Lollum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lollum
 • Strafrecht advocaat Lollum
 • Letselschade advocaat Lollum
 • Ondernemingsrecht advocaat Lollum
 • Civielrecht advocaat Lollum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lollum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lollum

Een advocatenkantoor in Lollum heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Lollum inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Lollum is dat je doorgaans een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Lollum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lollum

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lollum. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Lollum. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Lollum. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Lollum vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lollum

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Lollum. Op de eerste plaats is het een optie om sommige taken te laten doen door een jurist in Lollum. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Lollum kan je daarbij helpen.

Controleer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lollum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lollum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lollum.

Letselschade advocaat Lollum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Lollum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Lollum te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Lollum om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lollum.

Letselschade advocaat Lollum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lollum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lollum

Heb je een dispuut met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Lollum. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Vervolgens is een kennismakingsgesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lollum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lollum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lollum

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lollum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Lollum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lollum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Lollum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lollum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lollum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lollum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lollum

Door raad en daad geholpen

8 september 2023

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Aanrader

- Adriaan Mulder

Flinke schadeloosstelling gekregen

28 augustus 2023

- Leonie Kuipers

Zoals verwacht

25 augustus 2023

Perfect aanbod gekregen.

- Hendrika van Dijk

Zoals verwacht

20 augustus 2023

Uitstekend aanbod gekregen.

- Mariska van Veen

Netjes afgehandeld

9 augustus 2023

Had binnen korte periode een goeie offerte op maat, fantastisch!

- Ingrid van den Bosch

Royale schade-uitkering gekregen

25 juli 2023

- Marcel Hoekstra

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

22 juli 2023

Er is in onze kwestie door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Ingrid Bos

Begeleiding was persoonlijk

12 juli 2023

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Erg tevreden met het traject.

- Cornelis Peeters

Rechtvaardigheid!

9 juli 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Natasja Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lollum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/