Advocaat Hooghalen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Hooghalen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hooghalen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hooghalen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Hooghalen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Hooghalen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hooghalen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zeijerveen, Balloo en Eleveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hooghalen

Zoek je een professionele en passende advocaat in Hooghalen? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Hooghalen te vinden voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Hooghalen te vinden in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hooghalen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hooghalen
 • Ontslag aanvechten in Hooghalen
 • Personen- en Familierecht advocaat Hooghalen
 • Arbeidsrecht advocaat Hooghalen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hooghalen
 • Strafrecht advocaat Hooghalen
 • Letselschade advocaat Hooghalen
 • Ondernemingsrecht advocaat Hooghalen
 • Civielrecht advocaat Hooghalen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hooghalen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hooghalen

Een advocatenkantoor in Hooghalen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Hooghalen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Hooghalen heb je natuurlijk een mens die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Hooghalen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hooghalen

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Hooghalen te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Hooghalen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het slim om allerlei advocaten in Hooghalen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Hooghalen je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een passend aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Hooghalen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hooghalen

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Hooghalen. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Hooghalen. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Hooghalen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Hooghalen kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hooghalen de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hooghalen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hooghalen.

Letselschade advocaat Hooghalen

Wellicht denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hooghalen voor je te laten werken, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Hooghalen te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Hooghalen die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hooghalen.

Letselschade advocaat Hooghalen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hooghalen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hooghalen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is natuurlijk een slim idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Hooghalen krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Hooghalen die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. Deskundigheid is immers wel enorm aangenaam voor bij juridische affaires.

Dan hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hooghalen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hooghalen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hooghalen

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hooghalen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hooghalen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hooghalen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Hooghalen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hooghalen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hooghalen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hooghalen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hooghalen

Echtscheiding ging prima

6 juni 2024

Door mijn raadsman geen moeilijkheden gehad gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Jolanda van de Berg

Beste raadsman van het land

26 mei 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Wilhelmus Willems

Eenvoudig goed

21 mei 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Jan Koster

Persoonlijk bijgestaan

17 mei 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Simone van Veen

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

11 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Maria van de Ven

Voelt goed

1 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Super!

- Vanessa de Jong

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daardoor veel minder.

24 april 2024

- Deborah de Leeuw

Allerbeste jurist van Holland

20 april 2024

Klikte onmiddellijk aardig en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Jasper Post

Forse vergoeding bij letsel

13 april 2024

- Martijn van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hooghalen

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/