Advocaat Idaerd

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Idaerd?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Idaerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Idaerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Idaerd gezocht?

Een advocaat uit Idaerd vinden

Advocaat Idaerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Idaerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Swichum en Jirnsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Idaerd

Als je een advocaat in Idaerd zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Veelal gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Idaerd als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Idaerd een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Idaerd en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Bovendien is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het zoeken van een goede advocaat in Idaerd een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Idaerd je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Idaerd
 • Ontslag aanvechten in Idaerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Idaerd
 • Arbeidsrecht advocaat Idaerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Idaerd
 • Strafrecht advocaat Idaerd
 • Letselschade advocaat Idaerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Idaerd
 • Civielrecht advocaat Idaerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Idaerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Idaerd

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Idaerd regelen een goede optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Idaerd kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Idaerd. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Idaerd inzetbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Idaerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Idaerd

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Idaerd die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Idaerd staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het goed om verschillende advocaten in Idaerd te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Idaerd je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Idaerd, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Idaerd

Een jurist in Idaerd mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Idaerd niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Idaerd, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet doen. Het is zodoende van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Idaerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Idaerd.

Letselschade advocaat Idaerd

Een letselschade advocaat in Idaerd kan je bijstaan om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Idaerd assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Idaerd is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een snel herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Idaerd vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Idaerd.

Letselschade advocaat Idaerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Idaerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Idaerd

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Idaerd in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Idaerd terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Idaerd.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Idaerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Idaerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Idaerd

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Idaerd. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Idaerd hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Idaerd? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Idaerd echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Idaerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Idaerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Idaerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Idaerd

Echtscheiding tot fijn einde gekregen

2 september 2022

Door mijn raadsman geen problemen gehad gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Kirsten van Leeuwen

Verstand van wetgeving

23 augustus 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Annemarie Evers

Persoonlijk bijgestaan

16 augustus 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Annemarie de Groot

Voelt goed

9 augustus 2022

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Goed!

- Johannes de Lange

Eind goed, al goed

7 augustus 2022

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Catharina van de Brink

Heel erg bekwaam

25 juli 2022

Een echte specialist ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Dennis Martens

Zijn super bijgestaan in de zaak

20 juli 2022

De afwikkeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Angelique Sanders

Juridisch gewoon goed

15 juli 2022

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Tamara van Dijk

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

5 juli 2022

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Maaike Bakker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Idaerd

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/