Advocaat IJde

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in IJde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat IJde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit IJde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat IJde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat IJde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eelde, Paterswolde en Eelderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat IJde

Zoek je een professionele en juiste advocaat in IJde? Het zoeken van de beste advocaat in IJde is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in IJde. Door deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in IJde die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden IJde
 • Ontslag aanvechten in IJde
 • Personen- en Familierecht advocaat IJde
 • Arbeidsrecht advocaat IJde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat IJde
 • Strafrecht advocaat IJde
 • Letselschade advocaat IJde
 • Ondernemingsrecht advocaat IJde
 • Civielrecht advocaat IJde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat IJde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor IJde

Een advocatenkantoor in IJde heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in IJde helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen wenselijk, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in IJde heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit IJde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in IJde

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in IJde, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in IJde. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in IJde. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in IJde overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist IJde

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in IJde. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten doen door een jurist in IJde. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in IJde niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in IJde kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in IJde de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in IJde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in IJde.

Letselschade advocaat IJde

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in IJde voor je te laten werken, echter dat kan wel eens voor zorgen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in IJde te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in IJde die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio IJde.

Letselschade advocaat IJde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat IJde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit IJde

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in IJde krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je bovendien gegarandeerd van vakkundig advies op maat.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit IJde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit IJde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat IJde

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in IJde zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in IJde te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in IJde is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in IJde aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit IJde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit IJde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

IJde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in IJde

Vakkundig en ervaren

10 november 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Nicole Dijkstra

Rechtelijke raad

31 oktober 2023

Geweldig prettig juridisch advies op maat gekregen. Het hielp enorm.

- Miranda Peeters

Zoals verwacht

25 oktober 2023

Aanbieding was goed.

- Matthijs Timmermans

Verstand van zaken

11 oktober 2023

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Pascal van Vliet

Geding keurig begeleid

6 oktober 2023

Vakkundige steun gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Sharon de Koning

Inhoudelijk en professioneel.

30 september 2023

De offertes vlot na aanvraag binnen en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Pieter de Wit

Scheiding super geregeld

19 september 2023

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Dirk de Koning

Flinke schade-uitkering gekregen

12 september 2023

- Koen Peters

Rechtvaardigheid!

10 september 2023

Door mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Nicolaas Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit IJde