Advocaat IJmuiden

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in IJmuiden die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat IJmuiden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit IJmuiden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat IJmuiden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat IJmuiden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJmuiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Velsen Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat IJmuiden

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in IJmuiden zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in IJmuiden een nare. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in IJmuiden een klus die van belang is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in IJmuiden is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Tevens huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Derhalve is het zoeken van een handige advocaat in IJmuiden een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in IJmuiden je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden IJmuiden
 • Ontslag aanvechten in IJmuiden
 • Personen- en Familierecht advocaat IJmuiden
 • Arbeidsrecht advocaat IJmuiden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat IJmuiden
 • Strafrecht advocaat IJmuiden
 • Letselschade advocaat IJmuiden
 • Ondernemingsrecht advocaat IJmuiden
 • Civielrecht advocaat IJmuiden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat IJmuiden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor IJmuiden

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in IJmuiden een handig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in IJmuiden kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in IJmuiden. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in IJmuiden inzetbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit IJmuiden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in IJmuiden

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in IJmuiden, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in IJmuiden. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in IJmuiden. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in IJmuiden hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist IJmuiden

Een jurist in IJmuiden is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in IJmuiden verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Het is dus noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in IJmuiden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in IJmuiden.

Letselschade advocaat IJmuiden

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in IJmuiden je assisteren. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in IJmuiden helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in IJmuiden is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in IJmuiden vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio IJmuiden.

Letselschade advocaat IJmuiden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat IJmuiden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in IJmuiden

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in IJmuiden krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Dan is een consultgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit IJmuiden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit IJmuiden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat IJmuiden

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in IJmuiden zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in IJmuiden te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in IJmuiden is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in IJmuiden veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit IJmuiden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit IJmuiden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

IJmuiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in IJmuiden

Aanrader!

4 juli 2024

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Peter Bos

Gauw de passende specialist getroffen

25 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Adriana Janssen

Scheiding ging fijn

18 juni 2024

Echt ontzorgd door mijn jurist gedurende scheiding.

- Marloes Vermeulen

Zoals verwacht

13 juni 2024

Aanbod was passend.

- Michel Willemsen

Exact zoals vermoed

8 juni 2024

Aanbod was netjes.

- Tessa Janssen

Vertrouwde partij

30 mei 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Top!

- Roel de Jong

Eenvoudig goed

22 mei 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Frank Kramer

Vlot en passende raadsman gevonden

14 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Joris van der Meer

Gewoon prima

8 mei 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Marianne de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit IJmuiden

Advocatenkantoor Akkas

Generaal Spoorlaan 145
2025 RT Haarlem
Nederland

023 538 3004
http://www.advocatenkantoor-akkas.nl/

Kennemer Advocaten

Kennemerlaan 5
1972 EG IJmuiden
Nederland

0255 578 069
http://www.kennemeradvocaten.nl/

Advocaten Klerk & Rozemeijer De

Zadelmakerstraat 20
1991 JE Velserbroek
Nederland

023 539 1309
http://www.dkradvocaten.nl/