Advocaat Driehuis

Wil jij een top advocaat uit Driehuis die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Driehuis verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Driehuis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Driehuis gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Driehuis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driehuis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spaarndam, Santpoort Noord en Santpoort Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Driehuis

Als je een advocaat in Driehuis zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Driehuis een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Driehuis een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Driehuis is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Ook is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Driehuis een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je speurtocht naar een handige advocaat in Driehuis. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Driehuis
 • Ontslag aanvechten in Driehuis
 • Personen- en Familierecht advocaat Driehuis
 • Arbeidsrecht advocaat Driehuis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Driehuis
 • Strafrecht advocaat Driehuis
 • Letselschade advocaat Driehuis
 • Ondernemingsrecht advocaat Driehuis
 • Civielrecht advocaat Driehuis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Driehuis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Driehuis

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Driehuis een goed besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Driehuis kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Driehuis. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Driehuis nuttig voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Driehuis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Driehuis

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Driehuis, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Driehuis. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Driehuis. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Driehuis jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Driehuis

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Driehuis. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige taken te laten doen door een jurist in Driehuis. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Driehuis een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Driehuis de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Driehuis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Driehuis.

Letselschade advocaat Driehuis

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Driehuis voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Driehuis te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Driehuis die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Driehuis.

Letselschade advocaat Driehuis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Driehuis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Driehuis

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Driehuis in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Driehuis terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Driehuis te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Driehuis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Driehuis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Driehuis

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Driehuis. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Driehuis hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Driehuis? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Driehuis echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Driehuis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Driehuis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Driehuis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Driehuis

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

24 juli 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Manon van der Laan

Hoge schadeloosstelling bij letsel

18 juli 2024

- Jacqueline Gerritsen

Echtscheiding prima geregeld

13 juli 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Martin van de Pol

Vlot een bijpassende advocaat geregeld.

1 juli 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Adriana Prins

Professionele en bedreven

28 juni 2024

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Rob van der Meer

Zoals bedacht

21 juni 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Joost Kuipers

Hoge vergoeding bij letselschade

13 juni 2024

- Dirk van Dam

Gewoon goed

2 juni 2024

Helder en snel. Bedankt!

- Steven Huisman

Erg gelukkig met onze raadgever

29 mei 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze aanrijding. Prima

- Anna de Bruin

Uitgelichte advocatenkantoren uit Driehuis

Schildwacht Juristen

Botterboulevard 42
2022 GA Haarlem
Nederland

06 51797853
http://www.schildwachtjuristen.nl/

Lauskoudstaal Advocaten

Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal
Nederland

023 531 9705
http://www.lauskoudstaal.nl/

Advocatenkantoor Akkas

Generaal Spoorlaan 145
2025 RT Haarlem
Nederland

023 538 3004
http://www.advocatenkantoor-akkas.nl/