Advocaat Wijk aan Zee

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Wijk aan Zee die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wijk aan Zee verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wijk aan Zee – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wijk aan Zee gezocht?

Een advocaat uit Wijk aan Zee vinden

Advocaat Wijk aan Zee
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijk aan Zee, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spaarndam, Santpoort Noord en Santpoort Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijk aan Zee

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Wijk aan Zee zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Wijk aan Zee een nare. Toch wil je een juiste advocaat in Wijk aan Zee zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Wijk aan Zee is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Hiernaast huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daarom is het uitzoeken van een handige advocaat in Wijk aan Zee een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je enorm in je speurtocht naar een passende advocaat in Wijk aan Zee. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijk aan Zee
 • Ontslag aanvechten in Wijk aan Zee
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijk aan Zee
 • Arbeidsrecht advocaat Wijk aan Zee
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijk aan Zee
 • Strafrecht advocaat Wijk aan Zee
 • Letselschade advocaat Wijk aan Zee
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijk aan Zee
 • Civielrecht advocaat Wijk aan Zee
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijk aan Zee

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijk aan Zee

Een advocatenkantoor in Wijk aan Zee heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Wijk aan Zee inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wijk aan Zee heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Wijk aan Zee

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wijk aan Zee

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Wijk aan Zee die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Wijk aan Zee staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het goed om allemaal advocaten in Wijk aan Zee te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Wijk aan Zee je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm van belang, zeker wanneer de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Wijk aan Zee, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijk aan Zee

Een jurist in Wijk aan Zee is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Wijk aan Zee niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Wijk aan Zee verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijk aan Zee?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijk aan Zee.

Letselschade advocaat Wijk aan Zee

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Wijk aan Zee wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Wijk aan Zee te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wijk aan Zee die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijk aan Zee.

Letselschade advocaat Wijk aan Zee zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijk aan Zee zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wijk aan Zee

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Wijk aan Zee. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Wijk aan Zee die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je ook verzekerd van competent advies op maat.

Naderhand hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijk aan Zee.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijk aan Zee en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijk aan Zee

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wijk aan Zee. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Wijk aan Zee hebben bij dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wijk aan Zee? Een geschikte kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Wijk aan Zee echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijk aan Zee in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijk aan Zee in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijk aan Zee

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijk aan Zee

Onverwachts een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

27 juli 2024

- Catharina Sanders

Voelt vertrouwd

15 juli 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Top!

- Nicolaas de Jong

Prima advies gekregen!

7 juli 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Deborah van de Veen

Echte deskundige binnen rechtsgebied

3 juli 2024

Een werkelijke specialist ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Nathalie Wolters

Werkelijke specialist in rechtsgebied

28 juni 2024

Een echte pro gevonden. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Maaike Evers

Deskundige raadsman

19 juni 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Dankjewel!

- Maaike Hofman

Echtscheidingsconvenant opgesteld

12 juni 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Nancy Mol

Razendsnel de juiste specialist getroffen

7 juni 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Wouter van de Velden

Tijd voor actie

30 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Begeleiding was prima

- Iris van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijk aan Zee

Schildwacht Juristen

Botterboulevard 42
2022 GA Haarlem
Nederland

06 51797853
http://www.schildwachtjuristen.nl/

Lauskoudstaal Advocaten

Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal
Nederland

023 531 9705
http://www.lauskoudstaal.nl/

Advocatenkantoor Akkas

Generaal Spoorlaan 145
2025 RT Haarlem
Nederland

023 538 3004
http://www.advocatenkantoor-akkas.nl/