Advocaat Nieuw Dordrecht

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Nieuw Dordrecht?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuw Dordrecht verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuw Dordrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Nieuw Dordrecht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Nieuw Dordrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartemeer, Roswinkel en Erica bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuw Dordrecht

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Nieuw Dordrecht? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Nieuw Dordrecht te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Nieuw Dordrecht. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nieuw Dordrecht die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuw Dordrecht
 • Ontslag aanvechten in Nieuw Dordrecht
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuw Dordrecht
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuw Dordrecht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuw Dordrecht
 • Strafrecht advocaat Nieuw Dordrecht
 • Letselschade advocaat Nieuw Dordrecht
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuw Dordrecht
 • Civielrecht advocaat Nieuw Dordrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuw Dordrecht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuw Dordrecht

Een plaatselijk advocatenkantoor in Nieuw Dordrecht kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Nieuw Dordrecht inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is meestal gewild, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nieuw Dordrecht heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Nieuw Dordrecht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nieuw Dordrecht

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Nieuw Dordrecht, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Nieuw Dordrecht. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Nieuw Dordrecht. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Nieuw Dordrecht jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuw Dordrecht

Een jurist in Nieuw Dordrecht mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Nieuw Dordrecht niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Nieuw Dordrecht, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is mogelijk noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuw Dordrecht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuw Dordrecht.

Letselschade advocaat Nieuw Dordrecht

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Nieuw Dordrecht voor je te laten werken, maar dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Nieuw Dordrecht te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nieuw Dordrecht die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuw Dordrecht.

Letselschade advocaat Nieuw Dordrecht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuw Dordrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nieuw Dordrecht

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Dordrecht in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Dordrecht heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Dordrecht te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Dordrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Dordrecht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuw Dordrecht

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nieuw Dordrecht zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Dordrecht te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Dordrecht is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Nieuw Dordrecht allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Dordrecht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Dordrecht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuw Dordrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuw Dordrecht

Echt een vakkundige

8 november 2023

Via mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Eveline Mulder

Afhandeling was persoonlijk

5 november 2023

Juridische taal duidelijk vertaald in het traject. Erg tevreden met het traject.

- Tessa van der Laan

Vakkundig en ervaren

23 oktober 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Jan Huisman

Echtscheiding prima geregeld

13 oktober 2023

Complexe overeenkomst top afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Elisabeth Veenstra

Rechtzaak gewonnen!

4 oktober 2023

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Tom Peters

Vertrouwde partner

26 september 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Fantastisch!

- Paul van Leeuwen

Scheiding goed geregeld

21 september 2023

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Adriana van der Meulen

Verstand van wetgeving

14 september 2023

Zoals gehoopt, heel erg vakkundig.

- Franciscus van de Wal

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

6 september 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Adriana van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuw Dordrecht

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Keijzer Noorman Advocaten

Waanderweg 114
7812 HZ Emmen
Nederland

0591 820 234
https://www.keijzernoorman.nl/

Advocatenkantoor Mariska Harbers

Hoenderkamp 22a
7812 VZ Emmen
Nederland

0591 200 414
http://www.mariskaharbers.nl/