Advocaat Molkwerum

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Molkwerum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Molkwerum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Molkwerum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Molkwerum gezocht?

Een advocaat in Molkwerum vinden

Advocaat Molkwerum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Molkwerum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijhuizum, Koudum en Warns bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Molkwerum

Ben jij op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Molkwerum? Het vinden van de perfecte advocaat in Molkwerum is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Molkwerum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Molkwerum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Molkwerum
 • Ontslag aanvechten in Molkwerum
 • Personen- en Familierecht advocaat Molkwerum
 • Arbeidsrecht advocaat Molkwerum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Molkwerum
 • Strafrecht advocaat Molkwerum
 • Letselschade advocaat Molkwerum
 • Ondernemingsrecht advocaat Molkwerum
 • Civielrecht advocaat Molkwerum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Molkwerum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Molkwerum

Een advocatenkantoor in Molkwerum heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Molkwerum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Molkwerum heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Molkwerum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Molkwerum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Molkwerum die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Molkwerum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het verstandig om allerlei advocaten in Molkwerum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Molkwerum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Molkwerum, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Molkwerum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Molkwerum. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Molkwerum. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Molkwerum mogelijk.

Verifiëer van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Molkwerum verricht kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Molkwerum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Molkwerum.

Letselschade advocaat Molkwerum

Een letselschade advocaat in Molkwerum kan je assisteren om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Molkwerum je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Molkwerum is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Molkwerum vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Molkwerum.

Letselschade advocaat Molkwerum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Molkwerum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Molkwerum

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Molkwerum in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Molkwerum heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Molkwerum te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Molkwerum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Molkwerum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Molkwerum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Molkwerum. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Molkwerum hebben gedurende dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Molkwerum? Een goede kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Molkwerum echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Molkwerum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Molkwerum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Molkwerum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Molkwerum

Rechtszaak tot een prima einde

14 mei 2022

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Ramona van Dongen

Beste advocaat van het land

5 mei 2022

Klikte direct fijn en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Renate Willemsen

Vertrouwde partij

28 april 2022

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Geweldig!

- Patricia Verhoeven

Erg gelukkig met onze raadgever

23 april 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Pascal de Bruin

Oprecht een kenner

14 april 2022

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Rutger Smits

Had dit veel sneller moeten doen

5 april 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere jurist heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke jurist gevonden. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Simon Postma

Juridische advies

2 april 2022

Voelbaar deskundige raadsman gevonden. Dat hielp zeer veel.

- Sanne Hofman

Eenvoudig goed

22 maart 2022

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Jacobus Huisman

Vertrouwelijke advocaat getroffen

16 maart 2022

Erg betrouwbaar en gepast advies gekregen door de advocaat.

- Saskia de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Molkwerum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/