Advocaat Lauwerzijl

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Lauwerzijl die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lauwerzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lauwerzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lauwerzijl gezocht?

Een advocaat in Lauwerzijl vinden

Advocaat Lauwerzijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lauwerzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lauwerzijl

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Lauwerzijl? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Lauwerzijl te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Lauwerzijl. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Lauwerzijl die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lauwerzijl
 • Ontslag aanvechten in Lauwerzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Lauwerzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Lauwerzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lauwerzijl
 • Strafrecht advocaat Lauwerzijl
 • Letselschade advocaat Lauwerzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Lauwerzijl
 • Civielrecht advocaat Lauwerzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lauwerzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lauwerzijl

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Lauwerzijl inschakelen een geschikte optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Lauwerzijl kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lauwerzijl. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of mensen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lauwerzijl is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Lauwerzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lauwerzijl

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Lauwerzijl te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Lauwerzijl staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het verstandig om verschillende advocaten in Lauwerzijl te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Lauwerzijl je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Lauwerzijl, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lauwerzijl

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Lauwerzijl. Op de eerste plaats is het een optie om sommige taken te laten doen door een jurist in Lauwerzijl. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Lauwerzijl niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Lauwerzijl kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lauwerzijl de procedure echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lauwerzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lauwerzijl.

Letselschade advocaat Lauwerzijl

Een letselschade advocaat in Lauwerzijl kan je bijstaan om een redelijke claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Lauwerzijl helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Lauwerzijl is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Lauwerzijl vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lauwerzijl.

Letselschade advocaat Lauwerzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lauwerzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lauwerzijl

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een goed plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de buurt. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Lauwerzijl. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lauwerzijl die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je ook verzekerd van geschikt advies op maat.

Naderhand is een gesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lauwerzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lauwerzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lauwerzijl

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lauwerzijl. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Lauwerzijl hebben bij dit traject. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lauwerzijl? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Lauwerzijl echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lauwerzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lauwerzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lauwerzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lauwerzijl

Eenvoudig goed

8 juni 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Sanne Jacobs

Stevige schadeloosstelling gekregen

27 mei 2024

- Tom van der Laan

Persoonlijk bijgestaan

22 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Vanessa Brouwer

Erg gelukkig met onze raadgever

16 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Elisabeth Smits

Goed geregeld.

11 mei 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank je wel!

- Kim van der Linden

Heb door mijn raadsman een uiterst eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

2 mei 2024

- Anita Molenaar

Precies zoals gehoopt

25 april 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Anne Mulder

Geding tot een prima einde

16 april 2024

Professionele steun gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt!!

- Ellen van den Heuvel

Altijd bereikbaar voor vragen

8 april 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Robertus van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lauwerzijl

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/