Advocaat Lievelde

Behoefte aan een professionele advocaat in Lievelde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lievelde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lievelde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lievelde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Lievelde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lievelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eibergen, Beltrum en Harreveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lievelde

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Lievelde? Het vinden van de beste advocaat in Lievelde is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Lievelde te zoeken in het stevige aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Lievelde. Vanwege deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lievelde die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lievelde
 • Ontslag aanvechten in Lievelde
 • Personen- en Familierecht advocaat Lievelde
 • Arbeidsrecht advocaat Lievelde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lievelde
 • Strafrecht advocaat Lievelde
 • Letselschade advocaat Lievelde
 • Ondernemingsrecht advocaat Lievelde
 • Civielrecht advocaat Lievelde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lievelde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lievelde

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Lievelde een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Lievelde kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lievelde. Dit komt overwegend door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lievelde is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Lievelde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lievelde

Om de geschikte persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lievelde. Advocaten in Lievelde zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Lievelde. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Lievelde vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lievelde

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Lievelde. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Lievelde. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Lievelde mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lievelde de procedure echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lievelde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lievelde.

Letselschade advocaat Lievelde

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Lievelde je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Lievelde helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Lievelde is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Lievelde vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lievelde.

Letselschade advocaat Lievelde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lievelde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lievelde

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een verstandig idee om offertes op te vragen bij de diverse bureaus in de buurt. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Lievelde. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. Professionaliteit is immers wel erg prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lievelde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lievelde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lievelde

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lievelde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Lievelde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lievelde is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Lievelde flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lievelde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lievelde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lievelde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lievelde

Oprecht een specialist

19 februari 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was fors, door mijn jurist!

- Sebastiaan Smit

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

17 februari 2024

In sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Yvonne Post

Juridische raadgeving

4 februari 2024

Geweldig aangenaam rechtelijk begeleiding op maat gehad. Dit hielp heel erg.

- Wilhelmina Vermeulen

Proces netjes begeleid

28 januari 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Inge Kuiper

Inhoudelijk en vakkundig.

20 januari 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Matthijs Kuiper

Vakkundig en bedreven

14 januari 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Sabine Jacobs

Snel de goede prof ontdekt

4 januari 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Koen Smeets

De advocaat was zeer bereikbaar

31 december 2023

Top bereikbare raadsman gekregen, erg content.

- Hendrikus Peters

Dreigend ontslag voorkomen

21 december 2023

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Jacqueline van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lievelde

Rupert advocatuur

Hassinkborgh 2
7483 CT Haaksbergen
Nederland

053 572 5400
https://www.gr-advocaten.nl/

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/