Advocaat Groenlo

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Groenlo?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Groenlo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Groenlo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Groenlo gezocht?

Een advocaat uit Groenlo vinden

Advocaat Groenlo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groenlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borculo, Haarlo en Neede bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Groenlo

Indien je een advocaat in Groenlo zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Groenlo als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Groenlo een project die van belang is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Groenlo is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Tevens huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Groenlo een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je expeditie naar een verstandige advocaat in Groenlo. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Groenlo
 • Ontslag aanvechten in Groenlo
 • Personen- en Familierecht advocaat Groenlo
 • Arbeidsrecht advocaat Groenlo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Groenlo
 • Strafrecht advocaat Groenlo
 • Letselschade advocaat Groenlo
 • Ondernemingsrecht advocaat Groenlo
 • Civielrecht advocaat Groenlo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Groenlo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Groenlo

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Groenlo een goed besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Groenlo kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Groenlo. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Groenlo is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Groenlo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Groenlo

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Groenlo die je verder kunnen helpen, los van je vraagstuk. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Groenlo.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Groenlo te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Groenlo je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker als de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Groenlo, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Groenlo

Een jurist in Groenlo mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Groenlo, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Groenlo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Groenlo.

Letselschade advocaat Groenlo

Een letselschade advocaat in Groenlo kan je bijstaan om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Groenlo helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Groenlo is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Groenlo vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Groenlo.

Letselschade advocaat Groenlo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Groenlo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Groenlo

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Groenlo in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Groenlo terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Groenlo.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Groenlo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Groenlo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Groenlo

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Groenlo zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Groenlo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Groenlo is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Groenlo flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Groenlo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Groenlo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Groenlo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Groenlo

Domweg fijn

16 juni 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had gewenst.

- Sabrina de Lange

Deskundig en vakkundig.

13 juni 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Mariska van de Ven

Jurist met verstand

8 juni 2024

Geweldig prettig rechtelijk raad op maat ontvangen. Het hielp gigantisch.

- Sharon Hofman

Afhandeling was persoonlijk

1 juni 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Roy van Dijk

Gewoon goed

25 mei 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Hendrik van de Velde

Zoals bedacht

12 mei 2024

Prima aanbod gekregen.

- Marianne Blom

Vertrouwelijke raadsman getroffen

5 mei 2024

Zeer solide en gepast advies gekregen door de raadsman.

- Stefan van de Brink

Afhandeling was super

1 mei 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Jeroen Visser

Onverwacht een aanzienlijke vergoeding toegekend gekregen. Het leed is daarom een stuk lager.

27 april 2024

- Tessa Bosman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Groenlo

Advocoeur Morsink

Boekelose Stoomblekerij 41
7548 ED Enschede
Nederland

053 820 0380
http://www.advocoeur-morsink.nl/

Rupert advocatuur

Hassinkborgh 2
7483 CT Haaksbergen
Nederland

053 572 5400
https://www.gr-advocaten.nl/

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/