Advocaat Harreveld

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Harreveld?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Harreveld verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Harreveld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Harreveld gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Harreveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harreveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Marienvelde, Beltrum en Groenlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Harreveld

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Harreveld? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Harreveld is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Harreveld te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Harreveld die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Harreveld
 • Ontslag aanvechten in Harreveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Harreveld
 • Arbeidsrecht advocaat Harreveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Harreveld
 • Strafrecht advocaat Harreveld
 • Letselschade advocaat Harreveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Harreveld
 • Civielrecht advocaat Harreveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Harreveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Harreveld

Een advocatenkantoor in Harreveld heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Harreveld helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Harreveld is dat je altijd nog een persoon in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Harreveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Harreveld

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Harreveld, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Harreveld. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Als je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Harreveld. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Harreveld jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Harreveld

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Harreveld. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Harreveld. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Harreveld niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Harreveld kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Harreveld de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Harreveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Harreveld.

Letselschade advocaat Harreveld

Een letselschade advocaat in Harreveld kan je bijstaan om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Harreveld helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Harreveld is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Harreveld vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Harreveld.

Letselschade advocaat Harreveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Harreveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Harreveld

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Harreveld in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Harreveld terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Harreveld te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Harreveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Harreveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Harreveld

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harreveld. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Harreveld hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harreveld? Een geschikte kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Harreveld echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Harreveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Harreveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Harreveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Harreveld

Echtscheiding ging correct

17 juni 2024

Volkomen ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Tamara van der Meulen

Had dit veel eerder moeten doen

12 juni 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman ontdekt. Had ik veel sneller moeten doen.

- Maaike Smits

Begeleiding was persoonlijk

3 juni 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Bram Veenstra

Eind goed, al goed

27 mei 2024

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Janneke van Loon

Moment voor actie

24 mei 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Vlot geregeld

- Arjan Dekker

Betrouwbare advocaat gevonden

17 mei 2024

Zeer betrouwbaar en passend advies ontvangen van de advocaat.

- Daniëlle Hofman

Heb door mijn jurist een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

8 mei 2024

- Hendrik van der Horst

Betrouwbare advocaat gevonden

2 mei 2024

Erg degelijk en gepast advies gekregen door de raadsman.

- Ruben Bakker

Eindelijk

25 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Niels Willemsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Harreveld

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000

van der Hel Advocaten

Ootmarsumsestraat 85
7602 JS Almelo
Nederland

0546 488 540
http://www.vanderheladvocaten.nl/