Advocaat Oosternijkerk

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Oosternijkerk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oosternijkerk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oosternijkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oosternijkerk gezocht?

Een advocaat in Oosternijkerk vinden

Advocaat Oosternijkerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosternijkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nes, Wierum en Moddergat bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosternijkerk

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Oosternijkerk? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Oosternijkerk te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Oosternijkerk. Door deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oosternijkerk die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosternijkerk
 • Ontslag aanvechten in Oosternijkerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosternijkerk
 • Arbeidsrecht advocaat Oosternijkerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosternijkerk
 • Strafrecht advocaat Oosternijkerk
 • Letselschade advocaat Oosternijkerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosternijkerk
 • Civielrecht advocaat Oosternijkerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosternijkerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosternijkerk

Een advocatenkantoor in Oosternijkerk heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Oosternijkerk inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oosternijkerk heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Oosternijkerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oosternijkerk

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oosternijkerk, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Oosternijkerk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Oosternijkerk. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oosternijkerk jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosternijkerk

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Oosternijkerk. Je kunt een jurist in Oosternijkerk immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Oosternijkerk mogelijk.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oosternijkerk uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosternijkerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosternijkerk.

Letselschade advocaat Oosternijkerk

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oosternijkerk je assisteren. Het kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Oosternijkerk je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Oosternijkerk is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Oosternijkerk vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosternijkerk.

Letselschade advocaat Oosternijkerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosternijkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oosternijkerk

Wanneer je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oosternijkerk in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Oosternijkerk heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daardoor is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oosternijkerk.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosternijkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosternijkerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosternijkerk

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oosternijkerk zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Oosternijkerk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oosternijkerk is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Oosternijkerk veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosternijkerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosternijkerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosternijkerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosternijkerk

Betrouwbare raadsman gevonden

27 maart 2024

Erg degelijk en gepast advies ontvangen via de advocaat.

- Christiaan Driessen

Inhoudelijk en vakkundig.

17 maart 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- René Timmermans

Rechtszaak tot een prima einde

15 maart 2024

Professionele support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Patricia Molenaar

De advocaat was erg bereikbaar

4 maart 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel prettig.

- Roy Jonker

Ontslag op staande voet voorkomen

1 maart 2024

Op de valreep onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Ingrid van der Laan

Uit elkaar gaan ging goed

18 februari 2024

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gehad tijdens de scheiding van mijn man.

- Stefan Vos

Echte specialist in rechtsgebied

16 februari 2024

Mijn advocaat had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Björn Scholten

Zijn prima bijgestaan in de procedure

7 februari 2024

De afwikkeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Klaas van de Wal

Goede juridische hulp

26 januari 2024

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, erg welkom.

- Stefan Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosternijkerk

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/