Advocaat Oldekerk

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Oldekerk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oldekerk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oldekerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oldekerk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Oldekerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldekerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sebaldeburen, Niezijl en Grijpskerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldekerk

Zoek je een professionele en goede advocaat in Oldekerk? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Oldekerk is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Oldekerk te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Oldekerk. Door deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oldekerk die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldekerk
 • Ontslag aanvechten in Oldekerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldekerk
 • Arbeidsrecht advocaat Oldekerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldekerk
 • Strafrecht advocaat Oldekerk
 • Letselschade advocaat Oldekerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldekerk
 • Civielrecht advocaat Oldekerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldekerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldekerk

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Oldekerk een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak goed van pas. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Oldekerk kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oldekerk. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oldekerk nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Oldekerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oldekerk

Om de goede personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oldekerk. Advocaten in Oldekerk zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Oldekerk. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Oldekerk hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldekerk

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Oldekerk. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Oldekerk. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Oldekerk niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Oldekerk mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oldekerk de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldekerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldekerk.

Letselschade advocaat Oldekerk

Een letselschade advocaat in Oldekerk kan je assisteren om een treffende vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Oldekerk helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is dus een behoorlijk breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Oldekerk is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Oldekerk vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldekerk.

Letselschade advocaat Oldekerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldekerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oldekerk

Indien je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oldekerk in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oldekerk terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oldekerk.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldekerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldekerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldekerk

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldekerk. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Oldekerk hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldekerk? Een goede gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Oldekerk echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldekerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldekerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldekerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldekerk

Dreigend ontslag afgewend

25 februari 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Laura Brouwer

Verstand van regelgeving

24 februari 2024

Zoals gewenst, zeer professioneel.

- Maurice Blom

Super geregeld

13 februari 2024

Direct de juiste persoon ontdekt, aangenaam!

- Deborah Smeets

Altijd bereikbaar voor vragen

7 februari 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Annemieke Verbeek

Goed afgehandeld.

27 januari 2024

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Eva Meijer

Uitblinker in zijn discipline

15 januari 2024

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was behoorlijk, dankzij mijn advocaat!

- Cornelia de Jonge

Had dit veel sneller moeten doen

11 januari 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Erwin van der Horst

Rechtszaak tot een prima einde

1 januari 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt!!

- Steven Kramer

Dreigend ontslag tegengegaan

28 december 2023

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Tom van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldekerk

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/