Advocaat Sebaldeburen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Sebaldeburen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Sebaldeburen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Sebaldeburen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Sebaldeburen gezocht?

Een advocaat in Sebaldeburen vinden

Advocaat Sebaldeburen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sebaldeburen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Grootegast, Niezijl en Grijpskerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sebaldeburen

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Sebaldeburen? Het zoeken van de beste advocaat in Sebaldeburen is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Sebaldeburen die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sebaldeburen
 • Ontslag aanvechten in Sebaldeburen
 • Personen- en Familierecht advocaat Sebaldeburen
 • Arbeidsrecht advocaat Sebaldeburen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sebaldeburen
 • Strafrecht advocaat Sebaldeburen
 • Letselschade advocaat Sebaldeburen
 • Ondernemingsrecht advocaat Sebaldeburen
 • Civielrecht advocaat Sebaldeburen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sebaldeburen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sebaldeburen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Sebaldeburen kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Sebaldeburen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar voornamelijk wanneer het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Sebaldeburen heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Sebaldeburen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Sebaldeburen

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Sebaldeburen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Sebaldeburen zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Als je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Sebaldeburen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Sebaldeburen hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sebaldeburen

Een jurist in Sebaldeburen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Sebaldeburen verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is dus belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sebaldeburen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sebaldeburen.

Letselschade advocaat Sebaldeburen

Een letselschade advocaat in Sebaldeburen kan je helpen om een fatsoenlijke claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Sebaldeburen je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Sebaldeburen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Sebaldeburen vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sebaldeburen.

Letselschade advocaat Sebaldeburen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sebaldeburen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sebaldeburen

Indien je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Sebaldeburen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Sebaldeburen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Sebaldeburen.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sebaldeburen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sebaldeburen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sebaldeburen

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende zaak, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sebaldeburen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Sebaldeburen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Sebaldeburen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Sebaldeburen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sebaldeburen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sebaldeburen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sebaldeburen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sebaldeburen

Allerbeste raadsman van het land

7 november 2023

Ervaarde een geschikte klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Hendrika Driessen

Gewoon goed

5 november 2023

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Thomas van de Wal

Juridisch gewoon top

26 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Ruud de Boer

Goedkoop is duurkoop

12 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare jurist getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Elisabeth van den Heuvel

Vakkundige jurist

8 oktober 2023

Gauw de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Manon Gerritsen

Beste jurist van het land

28 september 2023

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Martine Janssen

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

18 september 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Sjoerd van de Velden

Rechtszaak tot een prima einde

15 september 2023

Professionele hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Angelique de Jong

Echtscheiding ging fatsoenlijk

9 september 2023

Echt ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Ramona Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sebaldeburen

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/