Advocaat Lunteren

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Lunteren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lunteren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lunteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Lunteren gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lunteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lunteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ederveen, De Klomp en Wekerom bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lunteren

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Lunteren? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Lunteren te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Lunteren te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lunteren die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lunteren
 • Ontslag aanvechten in Lunteren
 • Personen- en Familierecht advocaat Lunteren
 • Arbeidsrecht advocaat Lunteren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lunteren
 • Strafrecht advocaat Lunteren
 • Letselschade advocaat Lunteren
 • Ondernemingsrecht advocaat Lunteren
 • Civielrecht advocaat Lunteren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lunteren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lunteren

Een advocatenkantoor in Lunteren heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Lunteren inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lunteren is dat je doorgaans een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Lunteren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lunteren

Om de geschikte persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lunteren. Advocaten in Lunteren zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet alleen met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Lunteren. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Lunteren jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lunteren

Een jurist in Lunteren mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Lunteren, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Het is derhalve raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lunteren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lunteren.

Letselschade advocaat Lunteren

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Lunteren je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Lunteren assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Lunteren is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Lunteren vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lunteren.

Letselschade advocaat Lunteren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lunteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lunteren

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Lunteren in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Lunteren heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lunteren te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lunteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lunteren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lunteren

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lunteren. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Lunteren hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lunteren? Een geschikte gegadigde opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Lunteren echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lunteren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lunteren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lunteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lunteren

Dreigend ontslag voorkomen

9 november 2023

Op de valreep onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Cornelis Peters

Vakkundig en bedreven

2 november 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Tamara van Wijk

Razendsnel een vakkundige professional

26 oktober 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die exact wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Melanie de Koning

Uitblinker in zijn discipline

13 oktober 2023

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de schade-uitkering was substantieel, door mijn advocaat!

- Christiaan van Beek

Top advocaat gevonden

8 oktober 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Prima

- Natasja van Dijk

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk einde gekregen

27 september 2023

Door mijn jurist geen problemen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Bram Kramer

Onvoorzien een forse schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is daarom een stuk lager.

20 september 2023

- Danny Visser

Prima geregeld.

16 september 2023

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Koen Maas

Royale schadevergoeding gekregen

7 september 2023

- Martijn Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lunteren

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Storm van ’s Gravesande Advocaten

Stationsweg 117
6711 PN Ede
Nederland

0318 657 620
http://www.advocaatstorm.nl/