Advocaat Piaam

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Piaam?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Piaam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Piaam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Piaam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Piaam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Piaam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ferwoude, Gaast en Allingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Piaam

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Piaam? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Piaam te zoeken voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Piaam te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Piaam. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Piaam die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Piaam
 • Ontslag aanvechten in Piaam
 • Personen- en Familierecht advocaat Piaam
 • Arbeidsrecht advocaat Piaam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Piaam
 • Strafrecht advocaat Piaam
 • Letselschade advocaat Piaam
 • Ondernemingsrecht advocaat Piaam
 • Civielrecht advocaat Piaam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Piaam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Piaam

Een regionaal advocatenkantoor in Piaam kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Piaam helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar met name indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Piaam is dat je altijd een individu in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Piaam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Piaam

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Piaam die je verder kunnen assisteren, ongeacht je kwestie. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Piaam.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Piaam te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Piaam je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Piaam, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Piaam

Een jurist in Piaam is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Piaam uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Piaam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Piaam.

Letselschade advocaat Piaam

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Piaam je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Piaam assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Piaam is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Piaam vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Piaam.

Letselschade advocaat Piaam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Piaam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Piaam

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Piaam in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Piaam terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Piaam.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Piaam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Piaam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Piaam

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Piaam zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Piaam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Piaam is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Piaam aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Piaam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Piaam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Piaam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Piaam

Prima afgehandeld.

12 mei 2022

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Marleen Wolters

Rechtelijke begeleiding

7 mei 2022

Onmiskenbaar kundige jurist getroffen. Het hielp gigantisch.

- Bart Smit

Hoge kostenvergoeding bij letselschade

25 april 2022

- Ronald Boer

Afhandeling was super

18 april 2022

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Deborah Meijer

We zijn persoonlijk bijgestaan

12 april 2022

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Hanneke van der Heijden

Proces keurig begeleid

7 april 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt!!

- Ivo Prins

Zeer content met onze raadgever

3 april 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Prima

- Michael van Vliet

Top geregeld

22 maart 2022

Had binnen korte periode een mooie aanbieding op maat, super!

- Wilhelmus Smits

Goed afgehandeld.

20 maart 2022

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Anna van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Piaam

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/