Advocaat Jellum

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Jellum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Jellum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Jellum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Jellum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Jellum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jellum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Marssum en Hilaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jellum

Indien je een advocaat in Jellum zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Jellum een nare. Desondanks wil je een handige advocaat in Jellum zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Jellum en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Bovendien is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het kiezen van een juiste advocaat in Jellum een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Jellum je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jellum
 • Ontslag aanvechten in Jellum
 • Personen- en Familierecht advocaat Jellum
 • Arbeidsrecht advocaat Jellum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jellum
 • Strafrecht advocaat Jellum
 • Letselschade advocaat Jellum
 • Ondernemingsrecht advocaat Jellum
 • Civielrecht advocaat Jellum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jellum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jellum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Jellum kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Jellum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Jellum is dat je doorgaans een mens in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Jellum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Jellum

Om de juiste personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Jellum. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Jellum. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Jellum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Jellum grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jellum

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Jellum. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Jellum. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Jellum niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Jellum mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Jellum de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jellum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jellum.

Letselschade advocaat Jellum

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Jellum je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Jellum assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Jellum is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Jellum vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jellum.

Letselschade advocaat Jellum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jellum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jellum

Als je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Jellum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Jellum heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Jellum te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jellum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jellum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jellum

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook indien je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Jellum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Jellum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Jellum is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Jellum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jellum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jellum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jellum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jellum

Gewoonweg prima

15 mei 2022

Fantastische advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Adriana Verhoeven

Dreigend ontslag afgewend

3 mei 2022

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Nancy Maas

Vlot en juiste advocaat gevonden

29 april 2022

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Super!

- Maartje van der Horst

Eersterangs advocaat gevonden

19 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze aanrijding. Geweldig.

- Martin Brouwer

Snel en passende advocaat gevonden

13 april 2022

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Super!

- Marieke Brouwer

Simpelweg uitstekend

6 april 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Joost Verbeek

Gewoonweg prima

31 maart 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Wilhelmina de Wit

Een prof die weet waar hij het over heeft

27 maart 2022

Binnen no-time een kundige jurist. Geweldig!

- Ilona van de Berg

Inhoudelijk en vakkundig.

19 maart 2022

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Saskia Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jellum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Útens Advocaten

Westersingel 20
8913 CL Leeuwarden
Nederland

058 302 0020
http://utensadvocaten.nl/

Advocaat van den Elst Pots & Rouwé

Spanjaardslaan 147
8917 AS Leeuwarden
Nederland

058 213 4765
http://www.epradvocaten.com/