Advocaat Hilaard

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Hilaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hilaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hilaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hilaard gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Hilaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hilaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Marssum, Boksum en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hilaard

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Hilaard zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Hilaard een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Hilaard vinden. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Hilaard en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Daarom is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Hilaard een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een verstandige advocaat in Hilaard. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hilaard
 • Ontslag aanvechten in Hilaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Hilaard
 • Arbeidsrecht advocaat Hilaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hilaard
 • Strafrecht advocaat Hilaard
 • Letselschade advocaat Hilaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Hilaard
 • Civielrecht advocaat Hilaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hilaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hilaard

Een advocatenkantoor in Hilaard heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Hilaard inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Hilaard heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Hilaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hilaard

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hilaard die je ook kunnen begeleiden, los van je probleemgeval. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Hilaard.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Hilaard te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Hilaard je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Hilaard, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hilaard

Een jurist in Hilaard is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Hilaard niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Hilaard, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hilaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hilaard.

Letselschade advocaat Hilaard

Wellicht denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hilaard voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor problemen zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Hilaard te treffen. Je zoekt overigens wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Hilaard die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hilaard.

Letselschade advocaat Hilaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hilaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hilaard

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Hilaard krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Hilaard die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van deskundig advies op maat.

Hierna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hilaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hilaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hilaard

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hilaard zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hilaard te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hilaard is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Hilaard aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hilaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hilaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hilaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hilaard

Geen nummer, humane behandeling

10 mei 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Irene Mulder

Afhandeling was persoonlijk

7 mei 2022

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Koen Dekker

Hele zaak vakkundig begeleid

26 april 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Maarten van de Ven

Betrouwbare raadsman gevonden

24 april 2022

Zeer deugdelijk en gepast advies gekregen door de raadsman.

- Miranda Timmermans

Aanrader!

15 april 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Judith Kuiper

Scheiding prima geregeld

5 april 2022

Complexe schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Petra van Doorn

Goedkoop is duurkoop

3 april 2022

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Petra Jacobs

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

27 maart 2022

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Sabrina de Jong

Echtscheiding goed geregeld

17 maart 2022

Complexe regeling goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Matthijs Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hilaard

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/