Advocaat Boksum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Boksum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Boksum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Boksum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Boksum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Boksum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boksum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Engelum, Marssum en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Boksum

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Boksum? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Boksum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Boksum te vinden in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Boksum. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Boksum die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Boksum
 • Ontslag aanvechten in Boksum
 • Personen- en Familierecht advocaat Boksum
 • Arbeidsrecht advocaat Boksum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Boksum
 • Strafrecht advocaat Boksum
 • Letselschade advocaat Boksum
 • Ondernemingsrecht advocaat Boksum
 • Civielrecht advocaat Boksum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Boksum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Boksum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Boksum kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Boksum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Boksum is dat je altijd nog een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Boksum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Boksum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Boksum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Boksum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Boksum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Boksum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Boksum

Een jurist in Boksum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Boksum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Boksum, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet doen. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Boksum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Boksum.

Letselschade advocaat Boksum

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Boksum voor je te laten beginnen, maar dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Boksum te vinden. Het moet zeker wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Boksum die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Boksum.

Letselschade advocaat Boksum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Boksum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Boksum

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Boksum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Boksum heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Boksum te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Boksum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Boksum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Boksum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Boksum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Boksum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Boksum is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Boksum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Boksum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Boksum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Boksum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Boksum

Voelt betrouwbaar

10 september 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Geweldig!

- Roy van de Pol

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

3 september 2023

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Michael de Ruiter

Geen nummer, humane afhandeling

27 augustus 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Michel Mulder

Erg tevreden met onze raadgever

18 augustus 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Adrianus Mulder

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

7 augustus 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Hendrika Jacobs

Goedkoop is duurkoop

30 juli 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Patrick Mol

Snel de juiste professional getroffen

21 juli 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak benodigd had.

- Charlotte de Wit

Kritisch begeleid van start tot beëindiging traject

13 juli 2023

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Jessica Prins

Betrouwbare advocaat gevonden

5 juli 2023

Zeer deugdelijk en passend advies ontvangen door de advocaat.

- Eva Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Boksum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

de Boer & Egberts Advocaten

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland

058 294 1614
http://www.deboeregberts.nl/

Van Beilen Rauwerda advocaten

Balthasar Bekkerwei 104
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 299 1131
http://www.vanbeilenrauwerda.nl/