Advocaat Marienvelde

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Marienvelde?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Marienvelde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Marienvelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Marienvelde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Marienvelde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marienvelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ruurlo, Beltrum en Harreveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Marienvelde

Wanneer je een advocaat in Marienvelde zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Marienvelde een nare. Toch wil je een handige advocaat in Marienvelde zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Marienvelde is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daarom is het uitzoeken van een juiste advocaat in Marienvelde een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Marienvelde je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Marienvelde
 • Ontslag aanvechten in Marienvelde
 • Personen- en Familierecht advocaat Marienvelde
 • Arbeidsrecht advocaat Marienvelde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Marienvelde
 • Strafrecht advocaat Marienvelde
 • Letselschade advocaat Marienvelde
 • Ondernemingsrecht advocaat Marienvelde
 • Civielrecht advocaat Marienvelde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Marienvelde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Marienvelde

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Marienvelde regelen een geschikte keuze is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Marienvelde kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Marienvelde. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook altijd een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Marienvelde is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Marienvelde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Marienvelde

Om de juiste persoon in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Marienvelde. Advocaten in Marienvelde zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Marienvelde. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Marienvelde jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Marienvelde

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Marienvelde. Je kunt een jurist in Marienvelde namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Marienvelde niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Marienvelde mogelijk.

Controleer vooraf wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Marienvelde uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Marienvelde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Marienvelde.

Letselschade advocaat Marienvelde

Mogelijkerwijs denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Marienvelde voor je te laten starten, echter dat kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Marienvelde te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Marienvelde om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Marienvelde.

Letselschade advocaat Marienvelde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Marienvelde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Marienvelde

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Marienvelde in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Marienvelde terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Marienvelde te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Marienvelde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Marienvelde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Marienvelde

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Marienvelde zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Marienvelde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Marienvelde is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Marienvelde veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Marienvelde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Marienvelde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Marienvelde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Marienvelde

Eenvoudig goed

9 november 2023

Begrijpelijk en vlot. Bedankt!

- Margaretha Jacobs

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

1 november 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Top!

- Nicolaas Groen

Eindelijk

27 oktober 2023

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Ellen Jansen

Begeleiding was persoonlijk

12 oktober 2023

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Janneke van de Brink

Direct de juiste specialist gevonden

3 oktober 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak nodig had.

- Anouk Groen

Tijd voor actie

29 september 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Paulus de Koning

Afhandeling was fantastisch

24 september 2023

De afhandeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Margaretha van de Berg

Werkelijke deskundige in rechtsgebied

13 september 2023

Mijn advocaat had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Koen Mulder

Vlot en passende advocaat gevonden

6 september 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Hanneke van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Marienvelde

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/

Jurist Wevers

Bredevoortsestraatweg 19
7121 BA Aalten
Nederland

0543 537 335
http://www.juristwevers.nl/

Sanders Advocatenkantoor

J.F. Kennedylaan 101-A
7001 CZ Doetinchem
Nederland

0314 363 930
https://www.advocatenuurtarief.nl/Gelderland/doetinchem/Advocatenkantoor-Sanders-3032