Advocaat Matsloot

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Matsloot?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Matsloot verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Matsloot – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Matsloot gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Matsloot
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Matsloot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eelde, Paterswolde en Eelderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Matsloot

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Matsloot zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Matsloot een nare. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Matsloot een project die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Matsloot en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Matsloot een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Matsloot. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Matsloot
 • Ontslag aanvechten in Matsloot
 • Personen- en Familierecht advocaat Matsloot
 • Arbeidsrecht advocaat Matsloot
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Matsloot
 • Strafrecht advocaat Matsloot
 • Letselschade advocaat Matsloot
 • Ondernemingsrecht advocaat Matsloot
 • Civielrecht advocaat Matsloot
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Matsloot

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Matsloot

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Matsloot inschakelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Matsloot kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Matsloot. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Matsloot is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Matsloot

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Matsloot

Om de geschikte persoon in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Matsloot. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Matsloot. Het gaat hier dus primair om affaires die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Matsloot. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Matsloot hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Matsloot

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Matsloot. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten doen door een jurist in Matsloot. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Matsloot kan je hiermee helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Matsloot de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Matsloot?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Matsloot.

Letselschade advocaat Matsloot

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Matsloot wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Matsloot te treffen. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Matsloot om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Matsloot.

Letselschade advocaat Matsloot zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Matsloot zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Matsloot

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Matsloot in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Matsloot heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Matsloot.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Matsloot.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Matsloot en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Matsloot

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Matsloot zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Matsloot te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Matsloot is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Matsloot behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Matsloot in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Matsloot in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Matsloot

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Matsloot

Een prof die weet waar hij het over heeft

6 juli 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Rob van Beek

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

29 juni 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Erwin Koning

Door raad en daad bijgestaan

16 juni 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Offertes gauw binnen*
Vlug de offertes ontvangen en een juiste advocaat gevonden.

- Monique Brouwer

We zijn persoonlijk bijgestaan

15 juni 2024

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Nicole Jonker

Had dit veel eerder moeten doen

3 juni 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Willem van de Pol

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

27 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Franciscus van der Heijden

Snel en juiste advocaat gevonden

23 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Saskia Driessen

Juridisch gewoon top

18 mei 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Renate de Koning

Professionele en bedreven

8 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Gerardus van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Matsloot

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/