Advocaat Winde

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Winde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Winde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Winde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Winde gezocht?

Een advocaat in Winde vinden

Advocaat Winde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eelde, Paterswolde en Donderen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Winde

Zoek je een professionele en goede advocaat in Winde? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Winde is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Winde die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Winde
 • Ontslag aanvechten in Winde
 • Personen- en Familierecht advocaat Winde
 • Arbeidsrecht advocaat Winde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Winde
 • Strafrecht advocaat Winde
 • Letselschade advocaat Winde
 • Ondernemingsrecht advocaat Winde
 • Civielrecht advocaat Winde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Winde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Winde

Een advocatenkantoor in Winde heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Winde inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Winde heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Winde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Winde

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Winde te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Winde.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Winde te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Winde je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar belangrijk, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je onmiddellijk een gepast aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Winde, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Winde

Een jurist in Winde is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Winde verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Winde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Winde.

Letselschade advocaat Winde

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Winde je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Winde helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Winde is dat hij de gehele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Winde vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Winde.

Letselschade advocaat Winde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Winde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Winde

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een verstandig idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Winde. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Winde die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je bovendien verzekerd van competent advies op maat.

Daarna hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Winde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Winde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Winde

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Winde. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Winde wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Winde? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Winde echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Winde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Winde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Winde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Winde

Scheiding ging degelijk

16 november 2023

Volledig ontzorgd door mijn advocaat bij scheiding.

- Nancy Post

Rechtszaak tot een goed einde

11 november 2023

Vakkundige support gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Anouk de Jonge

Iemand die snapt waar die het over heeft

4 november 2023

Gauw de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Renate Veenstra

Meest vakkundige jurist van Holland

28 oktober 2023

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Rutger Willemsen

Gauw de juiste pro ontdekt

11 oktober 2023

Na de offertes snel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Jan de Jong

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

4 oktober 2023

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Irene Driessen

Goed geregeld.

27 september 2023

Duidelijk en snel. Dank!

- Maartje Evers

Domweg vertrouwd

24 september 2023

Fantastische raadsman, zoals ik had gewenst.

- Caroline Molenaar

Betrouwbare raadsman gevonden

11 september 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Guido Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Winde

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/