Advocaat Niawier

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Niawier?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Niawier verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Niawier – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Niawier gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Niawier
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Niawier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nes, Hantumeruitburen en Wierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Niawier

Als je een advocaat in Niawier zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Vaak gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Niawier als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Niawier een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Niawier en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het zoeken van een goede advocaat in Niawier een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je zoektocht naar een goede advocaat in Niawier. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Niawier
 • Ontslag aanvechten in Niawier
 • Personen- en Familierecht advocaat Niawier
 • Arbeidsrecht advocaat Niawier
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Niawier
 • Strafrecht advocaat Niawier
 • Letselschade advocaat Niawier
 • Ondernemingsrecht advocaat Niawier
 • Civielrecht advocaat Niawier
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Niawier

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Niawier

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Niawier een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Niawier kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Niawier. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Niawier bruikbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Niawier

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Niawier

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Niawier die je ook kunnen helpen, los van je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Niawier staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het verstandig om verscheidene advocaten in Niawier te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Niawier je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker als de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Niawier, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Niawier

Een jurist in Niawier is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Niawier, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Niawier?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Niawier.

Letselschade advocaat Niawier

Een letselschade advocaat in Niawier kan je assisteren om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Niawier je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Niawier is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Niawier vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Niawier.

Letselschade advocaat Niawier zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Niawier zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Niawier

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Niawier in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Niawier heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Niawier te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Niawier.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Niawier en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Niawier

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Niawier zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Niawier te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Niawier is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Niawier aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Niawier in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Niawier in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Niawier

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Niawier

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

21 januari 2024

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Eva van de Pol

Super verlopen

13 januari 2024

Vlug de passende persoon gevonden, prettig!

- Björn van der Meer

Advocaat met verstand

3 januari 2024

Duidelijk vakkundige advocaat getroffen. Dit hielp enorm.

- Caroline Mol

Dreigend ontslag voorkomen

28 december 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Dirk de Bruijn

Persoonlijk bijgestaan

22 december 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Sandra van Loon

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

13 december 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Ivo de Bruijn

Eenvoudig goed

4 december 2023

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank je wel!

- Jacqueline van der Linden

Betrouwbare raadsman gevonden

1 december 2023

Erg solide en passend advies ontvangen van de advocaat.

- Nienke van der Meulen

Kennis van regelgeving

20 november 2023

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Edwin Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Niawier

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/