Advocaat Stavoren

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Stavoren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Stavoren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Stavoren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Stavoren gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Stavoren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stavoren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Koudum, Warns en Molkwerum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stavoren

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Stavoren? Het vinden van de beste advocaat in Stavoren is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Stavoren te vinden in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Stavoren die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stavoren
 • Ontslag aanvechten in Stavoren
 • Personen- en Familierecht advocaat Stavoren
 • Arbeidsrecht advocaat Stavoren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stavoren
 • Strafrecht advocaat Stavoren
 • Letselschade advocaat Stavoren
 • Ondernemingsrecht advocaat Stavoren
 • Civielrecht advocaat Stavoren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stavoren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stavoren

Een regionaal advocatenkantoor in Stavoren kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Stavoren inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is meestal wenselijk, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Stavoren heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Stavoren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Stavoren

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Stavoren te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Stavoren.

Desalniettemin is het slim om verscheidene advocaten in Stavoren te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Stavoren je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker als de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Stavoren, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stavoren

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Stavoren. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Stavoren. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Stavoren kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Stavoren verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stavoren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stavoren.

Letselschade advocaat Stavoren

Een letselschade advocaat in Stavoren kan je helpen om een treffende vergoeding te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Stavoren je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Stavoren is dat hij de gehele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Stavoren vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stavoren.

Letselschade advocaat Stavoren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stavoren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Stavoren

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Stavoren. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je bovendien gegarandeerd van competent advies op maat.

Dan hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stavoren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stavoren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stavoren

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Stavoren zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Stavoren te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Stavoren is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Stavoren veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stavoren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stavoren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stavoren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stavoren

Betrouwbare advocaat gevonden

4 september 2023

Erg betrouwbaar en passend advies gekregen van de advocaat.

- Simone Peeters

Voelt betrouwbaar

31 augustus 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Super!

- Sandra Jacobs

Verstand van zaken

23 augustus 2023

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Alexander Verhoeven

Correct verzorgd

20 augustus 2023

Had in korte tijd een goeie offerte op maat, super!

- Robin van Dam

Top advocaat gevonden

10 augustus 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Martine Hoekstra

Individueel bijgestaan

29 juli 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Christian Dekker

Gewoon goed

21 juli 2023

Geweldige advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Saskia Vermeulen

Het uit elkaar gaan tot goed eindpunt gekregen

10 juli 2023

Dankzij mijn advocaat geen problemen gekregen gedurende de echtscheiding van mijn man.

- Natasja van Leeuwen

Inhoudelijk en professioneel.

4 juli 2023

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Anne van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stavoren

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/