Advocaat Wierum

Wil jij een ijzersterke advocaat in Wierum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wierum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wierum gezocht?

Een advocaat uit Wierum vinden

Advocaat Wierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hantumhuizen, Hantumeruitburen en Nes bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wierum

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Wierum zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Wierum een vervelende. Toch wil je een geschikte advocaat in Wierum vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Wierum en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Daarnaast huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Wierum een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je flink in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Wierum. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wierum
 • Ontslag aanvechten in Wierum
 • Personen- en Familierecht advocaat Wierum
 • Arbeidsrecht advocaat Wierum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wierum
 • Strafrecht advocaat Wierum
 • Letselschade advocaat Wierum
 • Ondernemingsrecht advocaat Wierum
 • Civielrecht advocaat Wierum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wierum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wierum

Een regionaal advocatenkantoor in Wierum kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Wierum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Wierum is dat je over het algemeen een mens in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Wierum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wierum

Om de goede persoon in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wierum. Advocaten in Wierum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Wierum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Wierum jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wierum

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Wierum. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Wierum. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Wierum mogelijk.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wierum verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wierum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wierum.

Letselschade advocaat Wierum

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wierum je assisteren. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Wierum je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Wierum is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Wierum vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wierum.

Letselschade advocaat Wierum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wierum

Als je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Wierum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Wierum heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wierum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wierum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wierum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wierum. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Wierum hebben bij dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wierum? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Wierum echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wierum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wierum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wierum

Kennis van regelgeving

1 mei 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Kevin Kok

Vertrouwde partner

22 april 2024

Betrouwbare partij gevonden die me bijstaat. Prettig!

- Claudia Hofman

Gauw de passende specialist getroffen

16 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Jelle van de Ven

Prima advocaat gevonden

7 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Top

- Erik Janssen

Heb door mijn advocaat een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel lager.

3 april 2024

- Jeroen van de Velde

Snel een vakkundige prof

26 maart 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Vincent van der Meulen

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daarom veel lager.

20 maart 2024

- Saskia van de Velden

Echtscheiding goed begeleid

13 maart 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Renate van de Wal

Inderdaad zoals vermoed

3 maart 2024

Aanbod was keurig.

- Koen Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wierum

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/