Advocaat Nieuw Roden

Wil jij een top advocaat uit Nieuw Roden die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Nieuw Roden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nieuw Roden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nieuw Roden gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Nieuw Roden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Roden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Matsloot, Een en Een West bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nieuw Roden

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Nieuw Roden zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Nieuw Roden als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Nieuw Roden zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Nieuw Roden is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Derhalve is het zoeken van een geschikte advocaat in Nieuw Roden een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je zoektocht naar een praktische advocaat in Nieuw Roden. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nieuw Roden
 • Ontslag aanvechten in Nieuw Roden
 • Personen- en Familierecht advocaat Nieuw Roden
 • Arbeidsrecht advocaat Nieuw Roden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nieuw Roden
 • Strafrecht advocaat Nieuw Roden
 • Letselschade advocaat Nieuw Roden
 • Ondernemingsrecht advocaat Nieuw Roden
 • Civielrecht advocaat Nieuw Roden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nieuw Roden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nieuw Roden

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Nieuw Roden een verstandig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Nieuw Roden kan je hier uitstekend bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Nieuw Roden. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nieuw Roden werkbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Nieuw Roden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Nieuw Roden

Om de passende personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nieuw Roden. Advocaten in Nieuw Roden zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Als je een arbeidsconflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Nieuw Roden. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Nieuw Roden jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nieuw Roden

Een jurist in Nieuw Roden is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Nieuw Roden, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet doen. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nieuw Roden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nieuw Roden.

Letselschade advocaat Nieuw Roden

Een letselschade advocaat in Nieuw Roden kan je bijstaan om een redelijke vergoeding te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Nieuw Roden helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Nieuw Roden is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Nieuw Roden vindt je vrijblijvend, rendabel en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nieuw Roden.

Letselschade advocaat Nieuw Roden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nieuw Roden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nieuw Roden

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Roden in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Roden heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nieuw Roden te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Roden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nieuw Roden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nieuw Roden

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Roden. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Nieuw Roden wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nieuw Roden? Een goede gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Nieuw Roden echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Roden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nieuw Roden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nieuw Roden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nieuw Roden

Verstand van zaken

19 februari 2024

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Hendrika Sanders

Het uit elkaar gaan tot fijn einde gebracht

12 februari 2024

Dankzij mijn advocaat geen problemen gehad gedurende de echtscheiding van mijn vrouw.

- Deborah de Vries

Hoge compensatie bij letselschade

9 februari 2024

- Leonie Hoekstra

Voorbeeldig verzorgd

24 januari 2024

Gauw de geschikte persoon getroffen, fijn!

- Linda de Vries

Echtscheiding goed begeleid

16 januari 2024

Complexe overeenkomst top afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Steven Hoekstra

Afhandeling was persoonlijk

11 januari 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Rutger Koster

Verstand van zaken

5 januari 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Wilhelmus Wolters

Gewoon perfect

29 december 2023

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Jelle de Groot

Proces keurig begeleid

24 december 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Gerrit Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nieuw Roden

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/