Advocaat Greonterp

Behoefte aan een professionele advocaat uit Greonterp die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Greonterp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Greonterp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Greonterp gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Greonterp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Greonterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wolsum, Nijhuizum en Dedgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Greonterp

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Greonterp? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Greonterp te vinden voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Greonterp die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Greonterp
 • Ontslag aanvechten in Greonterp
 • Personen- en Familierecht advocaat Greonterp
 • Arbeidsrecht advocaat Greonterp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Greonterp
 • Strafrecht advocaat Greonterp
 • Letselschade advocaat Greonterp
 • Ondernemingsrecht advocaat Greonterp
 • Civielrecht advocaat Greonterp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Greonterp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Greonterp

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Greonterp regelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Greonterp kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Greonterp. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Greonterp werkbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Greonterp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Greonterp

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Greonterp die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleemgeval. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Greonterp staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Greonterp te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Greonterp je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen een fatsoenlijk aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Greonterp, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Greonterp

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Greonterp. Je kunt een jurist in Greonterp namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Greonterp niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Greonterp mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Greonterp de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Greonterp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Greonterp.

Letselschade advocaat Greonterp

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Greonterp voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Greonterp te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Greonterp om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Greonterp.

Letselschade advocaat Greonterp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Greonterp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Greonterp

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Greonterp in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Greonterp heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Greonterp te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Greonterp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Greonterp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Greonterp

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Greonterp. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Greonterp wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Greonterp? Een goede kandidaat vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Greonterp echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Greonterp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Greonterp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Greonterp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Greonterp

Had dit veel sneller moeten doen

25 augustus 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jeffrey Jonker

Erg tevreden met onze raadgever

15 augustus 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Jeroen Smit

Voelt vertrouwd

12 augustus 2022

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Geweldig!

- Mirjam Wolters

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

4 augustus 2022

Een echte professional ontdekt. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Michel Mol

Betrouwbare advocaat gevonden

26 juli 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Wendy Veenstra

Oprecht een autoriteit

20 juli 2022

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was behoorlijk, door mijn jurist!

- Marinus Janssen

Werkelijke vakkundige binnen rechtsgebied

12 juli 2022

Mijn advocaat had onmiskenbaar veel ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Thijs Schouten

Immer bereikbaar voor vragen

5 juli 2022

Prima bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Elisabeth van de Veen

Rechtvaardigheid!

28 juni 2022

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Steven Bakker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Greonterp

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/