Advocaat Oentsjerk

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Oentsjerk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oentsjerk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oentsjerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oentsjerk gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oentsjerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oentsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hurdegarijp, Tytsjerk en Ryptsjerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oentsjerk

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Oentsjerk? Het vinden van de perfecte advocaat in Oentsjerk is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Oentsjerk. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oentsjerk die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oentsjerk
 • Ontslag aanvechten in Oentsjerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Oentsjerk
 • Arbeidsrecht advocaat Oentsjerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oentsjerk
 • Strafrecht advocaat Oentsjerk
 • Letselschade advocaat Oentsjerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Oentsjerk
 • Civielrecht advocaat Oentsjerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oentsjerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oentsjerk

Een advocatenkantoor in Oentsjerk heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oentsjerk helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oentsjerk is dat je over het algemeen een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Oentsjerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oentsjerk

Om de passende personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oentsjerk. Advocaten in Oentsjerk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Oentsjerk. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Oentsjerk jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oentsjerk

Een jurist in Oentsjerk is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oentsjerk uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Het is derhalve belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oentsjerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oentsjerk.

Letselschade advocaat Oentsjerk

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oentsjerk voor je te laten starten, echter dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Oentsjerk te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oentsjerk die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oentsjerk.

Letselschade advocaat Oentsjerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oentsjerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oentsjerk

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oentsjerk in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Oentsjerk heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oentsjerk te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oentsjerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oentsjerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oentsjerk

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oentsjerk zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Oentsjerk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oentsjerk is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Oentsjerk aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oentsjerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oentsjerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oentsjerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oentsjerk

Gewoon goed

13 mei 2022

Helder en vlot. Dank je wel!

- Saskia Dekker

Rechtzaak gewonnen!

7 mei 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Jelle Hofman

Ontslag op staande voet voorkomen

28 april 2022

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Pascal Verbeek

Fijne juridische hulp

23 april 2022

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, heel fijn.

- Jelle van de Wal

Razendsnel de geschikte specialist ontdekt

13 april 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Wendy Veenstra

We zijn persoonlijk begeleid

7 april 2022

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Astrid Evers

Rechtvaardigheid!

1 april 2022

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Leonie van der Horst

Hoge vergoeding bij letselschade

21 maart 2022

- Gerardus Koning

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

15 maart 2022

Door mijn advocaat geen zorgen gehad tijdens de scheiding van mijn partner.

- Jacqueline Mol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oentsjerk

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/

Pro Deo Advocaat Leeuwaarden

Nieuweweg 11
8911 LK Leeuwarden
Nederland

088 584 8868
https://www.pro-deo-advocaten.com/pro-deo-advocaat-leeuwarden/

Advocaat H.A. de Boer Leeuwarden

Voorstreek 103
8911 JM Leeuwarden
Nederland

058 202 3038
https://www.advocatenkantoorhadeboer.nl/