Advocaat Wanswert

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Wanswert die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wanswert verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wanswert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wanswert gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wanswert
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wanswert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jislum, Ferwert en Hegebeintum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wanswert

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Wanswert zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Wanswert een vervelende. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Wanswert een project die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Wanswert en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Hiernaast is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het zoeken van een juiste advocaat in Wanswert een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Wanswert je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wanswert
 • Ontslag aanvechten in Wanswert
 • Personen- en Familierecht advocaat Wanswert
 • Arbeidsrecht advocaat Wanswert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wanswert
 • Strafrecht advocaat Wanswert
 • Letselschade advocaat Wanswert
 • Ondernemingsrecht advocaat Wanswert
 • Civielrecht advocaat Wanswert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wanswert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wanswert

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Wanswert inschakelen een juiste optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wanswert kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Wanswert. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een aardig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Wanswert toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Wanswert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wanswert

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Wanswert te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Wanswert staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het slim om diverse advocaten in Wanswert te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Wanswert je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Wanswert, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wanswert

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Wanswert. Je kunt een jurist in Wanswert namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Wanswert niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wanswert kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wanswert uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wanswert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wanswert.

Letselschade advocaat Wanswert

Een letselschade advocaat in Wanswert kan je assisteren om een treffende schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Wanswert je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Wanswert is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Wanswert vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wanswert.

Letselschade advocaat Wanswert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wanswert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wanswert

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wanswert in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Wanswert heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wanswert te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wanswert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wanswert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wanswert

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wanswert. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Wanswert hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wanswert? Een goede kandidaat opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Wanswert echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wanswert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wanswert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wanswert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wanswert

Vertrouwelijke advocaat getroffen

29 juni 2024

Erg solide en gepast advies gekregen van de advocaat.

- Mirjam Kuipers

Procedure gewonnen!

16 juni 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Astrid de Groot

Scheiding tot fatsoenlijk einde gekregen

15 juni 2024

Echt ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Bastiaan van der Laan

Had dit veel eerder moeten doen

7 juni 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Nathalie Hofman

Vlug de juiste pro gevonden

31 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Bianca van den Heuvel

Royale schadevergoeding gekregen

25 mei 2024

- Marc Kuijpers

Prima raadgeving gekregen!

17 mei 2024

Helder advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Tessa de Bruin

Werkelijke vakkundige in rechtsgebied

6 mei 2024

Mijn advocaat had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Roel Scholten

Tijd voor actie

30 april 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!
Merci

- Paulus Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wanswert

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Advocaat van den Elst Pots & Rouwé

Spanjaardslaan 147
8917 AS Leeuwarden
Nederland

058 213 4765
http://www.epradvocaten.com/

Advocaat H.A. de Boer Leeuwarden

Voorstreek 103
8911 JM Leeuwarden
Nederland

058 202 3038
https://www.advocatenkantoorhadeboer.nl/