Advocaat Noordlaren

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Noordlaren?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Noordlaren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Noordlaren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Noordlaren gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Noordlaren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordlaren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Onnen, Glimmen en Groningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordlaren

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Noordlaren? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Noordlaren te vinden voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Noordlaren te vinden in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Noordlaren die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordlaren
 • Ontslag aanvechten in Noordlaren
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordlaren
 • Arbeidsrecht advocaat Noordlaren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordlaren
 • Strafrecht advocaat Noordlaren
 • Letselschade advocaat Noordlaren
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordlaren
 • Civielrecht advocaat Noordlaren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordlaren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordlaren

Een advocatenkantoor in Noordlaren heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Noordlaren helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Noordlaren heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Noordlaren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Noordlaren

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Noordlaren te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Noordlaren.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Noordlaren te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk vooral bij welke advocaten in Noordlaren je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een correct aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Noordlaren, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordlaren

Een jurist in Noordlaren mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Noordlaren, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordlaren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordlaren.

Letselschade advocaat Noordlaren

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Noordlaren wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Noordlaren te traceren. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Noordlaren die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordlaren.

Letselschade advocaat Noordlaren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordlaren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Noordlaren

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Noordlaren in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Noordlaren heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist vandaar is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Noordlaren.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordlaren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordlaren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordlaren

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Noordlaren zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Noordlaren te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Noordlaren is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Noordlaren flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordlaren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordlaren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordlaren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordlaren

Heb door mijn raadsman een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

8 november 2023

- Dirk Evers

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

4 november 2023

Mijn advocaat had overduidelijk flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Arjan Jansen

Meest kundige jurist van het land

26 oktober 2023

Klikte meteen vertrouwd en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Anne Mulder

Juridische advies

9 oktober 2023

Ontzettend prettig rechtelijk begeleiding op maat gekregen. Dit scheelde zeer veel.

- Adrianus Hoekstra

Echtscheiding goed begeleid

3 oktober 2023

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Jolanda de Lange

Scheiding ging correct

27 september 2023

Dankzij mijn raadsman geen zorgen gehad tijdens de scheiding van mijn man.

- Manon de Bruijn

Direct de geschikte specialist ontdekt

18 september 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak nodig had.

- Rogier van Vliet

Zijn prima bijgestaan in de zaak

17 september 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Susanne van de Berg

Convenant opgemaakt

6 september 2023

Echtscheidingsconvenant was snel overeengekomen. Top!

- Cindy Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordlaren

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

HEEG & HOLTHINRICHS Advocaten

Petrus Campersingel 125
9713 AH Groningen
Nederland

050 312 1945
http://www.heegadvocaten.nl/

Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten

Martinikerkhof 27
9712 JH Groningen
Nederland

050 318 8750
http://www.elzstrafrecht.nl/