Advocaat Oostwold Scheemda

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Oostwold Scheemda die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oostwold Scheemda verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oostwold Scheemda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Oostwold Scheemda gezocht?

Een advocaat in Oostwold Scheemda vinden

Advocaat Oostwold Scheemda
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold Scheemda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Termunten en Termunterzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oostwold Scheemda

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Oostwold Scheemda zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Oostwold Scheemda als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Oostwold Scheemda een klus die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Oostwold Scheemda is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Bovendien huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Oostwold Scheemda een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Oostwold Scheemda je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oostwold Scheemda
 • Ontslag aanvechten in Oostwold Scheemda
 • Personen- en Familierecht advocaat Oostwold Scheemda
 • Arbeidsrecht advocaat Oostwold Scheemda
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oostwold Scheemda
 • Strafrecht advocaat Oostwold Scheemda
 • Letselschade advocaat Oostwold Scheemda
 • Ondernemingsrecht advocaat Oostwold Scheemda
 • Civielrecht advocaat Oostwold Scheemda
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oostwold Scheemda

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oostwold Scheemda

Een plaatselijk advocatenkantoor in Oostwold Scheemda kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oostwold Scheemda helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oostwold Scheemda heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Oostwold Scheemda

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oostwold Scheemda

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oostwold Scheemda, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Oostwold Scheemda. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Oostwold Scheemda. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Oostwold Scheemda vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oostwold Scheemda

Een jurist in Oostwold Scheemda mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Oostwold Scheemda niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Oostwold Scheemda, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Het is dus belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oostwold Scheemda?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oostwold Scheemda.

Letselschade advocaat Oostwold Scheemda

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oostwold Scheemda voor je te laten starten, maar dat kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Oostwold Scheemda te vinden. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oostwold Scheemda die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oostwold Scheemda.

Letselschade advocaat Oostwold Scheemda zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oostwold Scheemda zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oostwold Scheemda

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Oostwold Scheemda in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oostwold Scheemda terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oostwold Scheemda te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oostwold Scheemda.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oostwold Scheemda en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oostwold Scheemda

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oostwold Scheemda. Uit elkaar gaan is natuurlijk altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Oostwold Scheemda wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oostwold Scheemda? Een juiste gegadigde treffen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Oostwold Scheemda echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oostwold Scheemda in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oostwold Scheemda in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oostwold Scheemda

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oostwold Scheemda

Uiteindelijk gerechtigheid

17 november 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Marjolein van der Horst

Kennis van zaken

11 november 2023

Zoals gehoopt, uitermate professioneel.

- Michiel Kok

Echtscheidingsconvenant verzorgd

4 november 2023

In een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Jelle van den Broek

Correct verzorgd

28 oktober 2023

Had binnen korte periode een mooie offerte op maat, super!

- Suzanne van Leeuwen

Begeleiding was persoonlijk

14 oktober 2023

Juridische taal duidelijk vertaald in het proces. Zeer content met het traject.

- Rogier van Dam

Had dit veel eerder moeten doen

6 oktober 2023

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Bianca Vink

Goed afgehandeld.

1 oktober 2023

Begrijpelijk en vlot. Dank je wel!

- Jacob Timmermans

Daadwerkelijk een deskundige

24 september 2023

Dankzij mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote vergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Sabrina Bosman

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor veel minder.

13 september 2023

- Erwin de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oostwold Scheemda

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/