Advocaat Peize

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Peize die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Peize verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Peize – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Peize gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Peize
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Peize, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eelderwolde, Matsloot en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Peize

Wanneer je een advocaat in Peize zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Vaak gaan advocaten samen met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Peize als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Peize een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Peize en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Tevens huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Peize een belangrijke taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Peize je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Peize
 • Ontslag aanvechten in Peize
 • Personen- en Familierecht advocaat Peize
 • Arbeidsrecht advocaat Peize
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Peize
 • Strafrecht advocaat Peize
 • Letselschade advocaat Peize
 • Ondernemingsrecht advocaat Peize
 • Civielrecht advocaat Peize
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Peize

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Peize

Een advocatenkantoor in Peize heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Peize helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar vooral indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Peize heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Peize

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Peize

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Peize die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je probleem. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Peize.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Peize te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Peize je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je zeer simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Peize, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Peize

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Peize. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Peize. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Peize kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Peize uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Peize?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Peize.

Letselschade advocaat Peize

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Peize je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Peize je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Peize is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Peize vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Peize.

Letselschade advocaat Peize zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Peize zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Peize

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Peize in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Peize heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Peize te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Peize.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Peize en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Peize

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Peize zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Peize te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Peize is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Peize behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Peize in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Peize in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Peize

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Peize

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

18 november 2023

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Petronella van der Meulen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

7 november 2023

De afwikkeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Renate van de Berg

Razendsnel de juiste specialist getroffen

3 november 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Marije Smit

Gewoon correct

28 oktober 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo passend zou zijn.

- Joyce Janssen

Gewoonweg fatsoenlijk

11 oktober 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo fijn zou zijn.

- Marloes Bosman

Juridische raad

5 oktober 2023

Ontzettend handig rechtelijk advies op maat ontvangen. Dit hielp zeer veel.

- Caroline van Doorn

Prima advies gekregen!

25 september 2023

Verhelderend advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Rogier van de Velden

Allerbeste advocaat van Nederland

22 september 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Mark Kuijpers

Goedkoop is duurkoop

15 september 2023

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Niels Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Peize

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/