Advocaat Foxwolde

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Foxwolde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Foxwolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Foxwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Foxwolde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Foxwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Foxwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Matsloot, Peize en Nietap bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Foxwolde

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Foxwolde? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Foxwolde is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Foxwolde. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Foxwolde die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Foxwolde
 • Ontslag aanvechten in Foxwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Foxwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Foxwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Foxwolde
 • Strafrecht advocaat Foxwolde
 • Letselschade advocaat Foxwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Foxwolde
 • Civielrecht advocaat Foxwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Foxwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Foxwolde

Een plaatselijk advocatenkantoor in Foxwolde kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Foxwolde inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar zeker indien het gaat over complexe juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Foxwolde heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Foxwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Foxwolde

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Foxwolde te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Foxwolde.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Foxwolde te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Foxwolde je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een correct aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Foxwolde, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Foxwolde

Een jurist in Foxwolde is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Foxwolde niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Foxwolde, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer incompetente advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Foxwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Foxwolde.

Letselschade advocaat Foxwolde

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Foxwolde je helpen. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Foxwolde helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een veel breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Foxwolde is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Foxwolde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Foxwolde.

Letselschade advocaat Foxwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Foxwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Foxwolde

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Foxwolde in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Foxwolde heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Foxwolde te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Foxwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Foxwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Foxwolde

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Foxwolde. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Foxwolde hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Foxwolde? Een geschikte kandidaat treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Foxwolde echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Foxwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Foxwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Foxwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Foxwolde

Gerechtigheid!

8 november 2023

Door mijn uitstekende raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Thomas de Koning

Heel erg professioneel

30 oktober 2023

Een echte pro gevonden. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Suzanne Veenstra

Moment voor actie

26 oktober 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Snel geregeld

- Wilhelmus van der Horst

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

15 oktober 2023

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Martinus Vos

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging traject

7 oktober 2023

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Rob Hoekstra

Immer bereikbaar voor vragen

1 oktober 2023

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Ilse Hofman

Vakkundig en ervaren

22 september 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Wouter Smeets

Super geregeld

14 september 2023

Gauw de juiste persoon gevonden, fijn!

- Eveline van der Laan

Snel en juiste advocaat gevonden

10 september 2023

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Ilse Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Foxwolde

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/