Advocaat Pieterzijl

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Pieterzijl die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Pieterzijl verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Pieterzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Pieterzijl gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Pieterzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pieterzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoutkamp, Vierhuizen en Ulrum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Pieterzijl

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Pieterzijl? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Pieterzijl te vinden voor juridische dingen. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Pieterzijl die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Pieterzijl
 • Ontslag aanvechten in Pieterzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Pieterzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Pieterzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Pieterzijl
 • Strafrecht advocaat Pieterzijl
 • Letselschade advocaat Pieterzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Pieterzijl
 • Civielrecht advocaat Pieterzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Pieterzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Pieterzijl

Een advocatenkantoor in Pieterzijl heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Pieterzijl helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans gewild, maar vooral indien het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Pieterzijl heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Pieterzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Pieterzijl

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Pieterzijl die je verder kunnen assisteren, ongeacht je moeilijkheid. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Pieterzijl.

Desalniettemin is het handig om allerlei advocaten in Pieterzijl te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Pieterzijl je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Pieterzijl, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Pieterzijl

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Pieterzijl. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Pieterzijl. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Pieterzijl mogelijk.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Pieterzijl verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Pieterzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Pieterzijl.

Letselschade advocaat Pieterzijl

Een letselschade advocaat in Pieterzijl kan je assisteren om een treffende vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Pieterzijl assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Pieterzijl is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Pieterzijl vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Pieterzijl.

Letselschade advocaat Pieterzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Pieterzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Pieterzijl

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Pieterzijl in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Pieterzijl heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Pieterzijl te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Pieterzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Pieterzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Pieterzijl

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Pieterzijl. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Pieterzijl hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Pieterzijl? Een geschikte gegadigde opsporen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Pieterzijl echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Pieterzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Pieterzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Pieterzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Pieterzijl

Rechtszaak tot een goed einde

11 november 2023

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Marinus van Veen

Geding netjes begeleid

31 oktober 2023

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Monique Post

Echtscheiding goed begeleid

28 oktober 2023

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Nathalie de Lange

Door raad en daad geholpen

11 oktober 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!
Merci

- Marije Dijkstra

Deskundig en vakkundig.

3 oktober 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Annemieke Post

Vakkundige jurist

26 september 2023

Razendsnel de geschikte man gevonden. Geweldig!

- Miranda de Jonge

Immer bereikbaar voor aanvragen

18 september 2023

Top bereikbare raadsman gekregen, erg content.

- Kelly van den Heuvel

Gehele zaak vakkundig begeleid

15 september 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Willem de Vries

Onverwacht een forse schade-uitkering toegekend gekregen. Het verdriet is daardoor veel lager.

5 september 2023

- Sander Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Pieterzijl

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/