Advocaat Pingjum

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Pingjum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Pingjum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Pingjum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Pingjum gezocht?

Een advocaat uit Pingjum vinden

Advocaat Pingjum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pingjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kimswerd, Arum en Achlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Pingjum

Als je een advocaat in Pingjum zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Dikwijls gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Pingjum als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Pingjum een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Pingjum is immers de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Pingjum een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Pingjum je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Pingjum
 • Ontslag aanvechten in Pingjum
 • Personen- en Familierecht advocaat Pingjum
 • Arbeidsrecht advocaat Pingjum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Pingjum
 • Strafrecht advocaat Pingjum
 • Letselschade advocaat Pingjum
 • Ondernemingsrecht advocaat Pingjum
 • Civielrecht advocaat Pingjum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Pingjum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Pingjum

Een advocatenkantoor in Pingjum heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Pingjum inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal gewenst, maar voornamelijk wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Pingjum is dat je over het algemeen een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Pingjum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Pingjum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Pingjum die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je kwestie. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Pingjum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Pingjum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Pingjum je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Pingjum, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Pingjum

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Pingjum. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Pingjum. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Pingjum mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Pingjum de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Pingjum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Pingjum.

Letselschade advocaat Pingjum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Pingjum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Pingjum te treffen. Het moet tenslotte wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Pingjum om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Pingjum.

Letselschade advocaat Pingjum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Pingjum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Pingjum

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Pingjum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Pingjum terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Pingjum.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Pingjum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Pingjum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Pingjum

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende zaak, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Pingjum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Pingjum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Pingjum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Pingjum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Pingjum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Pingjum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Pingjum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Pingjum

Zeer content met onze raadgever

28 augustus 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Ruben van Wijk

Voelt goed

15 augustus 2022

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Aangenaam!

- Anouk de Bruin

Dreigend ontslag voorkomen

8 augustus 2022

Door mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Tamara van de Brink

De advocaat was zeer bereikbaar

1 augustus 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Renate Wolters

Uiteindelijk gerechtigheid

28 juli 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Martinus Sanders

Eind goed, al goed

23 juli 2022

Na lang afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Nicolaas van Dijk

Simpelweg prima

12 juli 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo competent zou zijn.

- Jeffrey Hermans

Jurist met kennis

10 juli 2022

Voelbaar vakkundige jurist getroffen. Deze hielp geweldig.

- Jessica de Vries

Oprecht een vakkundige

30 juni 2022

Door mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen verwonding.

- Judith van Doorn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Pingjum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/