Advocaat Zurich

Behoefte aan een top advocaat uit Zurich die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zurich verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zurich – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Zurich gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Zurich
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zurich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Harlingen, Midlum en Wijnaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zurich

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Zurich? Het zoeken van de perfecte advocaat in Zurich is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Zurich. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zurich die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zurich
 • Ontslag aanvechten in Zurich
 • Personen- en Familierecht advocaat Zurich
 • Arbeidsrecht advocaat Zurich
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zurich
 • Strafrecht advocaat Zurich
 • Letselschade advocaat Zurich
 • Ondernemingsrecht advocaat Zurich
 • Civielrecht advocaat Zurich
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zurich

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zurich

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Zurich een slim besluit is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Zurich kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Zurich. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook doorgaans een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Zurich inzetbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Zurich

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zurich

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Zurich, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Zurich zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Zurich. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Zurich jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zurich

Een jurist in Zurich is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Zurich niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zurich uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zurich?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zurich.

Letselschade advocaat Zurich

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Zurich wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Zurich te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Zurich die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zurich.

Letselschade advocaat Zurich zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zurich zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zurich

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Zurich in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Zurich heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zurich te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zurich.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zurich en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zurich

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zurich zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Zurich te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zurich is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Zurich aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zurich in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zurich in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zurich

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zurich

Verstand van regelgeving

22 september 2022

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Nathalie Huisman

Verstand van de wet

15 september 2022

Zoals gehoopt, heel erg vakkundig.

- René Kuiper

Razendsnel de passende specialist gevonden

9 september 2022

Na de offertes vlug de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Wilhelmina van Dam

De raadsman was erg bereikbaar

2 september 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Judith Mulder

Eenvoudig goed

24 augustus 2022

Vlot en verhelderend afgehandeld. Dank je wel!

- Ilse Smits

Goedkoop is duurkoop

20 augustus 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Astrid van de Ven

Deskundige jurist

11 augustus 2022

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Dankjewel!

- Arie Smeets

Vertrouwde partij

2 augustus 2022

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Eveline Post

Echtscheiding ging correct

25 juli 2022

Door mijn advocaat geen problemen gekregen gedurende de echtscheiding van mijn vrouw.

- Michael van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zurich

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/