Advocaat Achlum

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Achlum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Achlum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Achlum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Achlum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Achlum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Achlum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Midlum, Wijnaldum en Lollum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Achlum

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Achlum? Het vinden van de perfecte advocaat in Achlum is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Achlum te zoeken in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Achlum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Achlum
 • Ontslag aanvechten in Achlum
 • Personen- en Familierecht advocaat Achlum
 • Arbeidsrecht advocaat Achlum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Achlum
 • Strafrecht advocaat Achlum
 • Letselschade advocaat Achlum
 • Ondernemingsrecht advocaat Achlum
 • Civielrecht advocaat Achlum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Achlum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Achlum

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Achlum een verstandig besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Achlum kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Achlum. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Achlum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Achlum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Achlum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Achlum die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je moeilijkheid. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Achlum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Achlum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Achlum je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Achlum, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Achlum

Een jurist in Achlum mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Achlum niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Achlum, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Het is derhalve noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Achlum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Achlum.

Letselschade advocaat Achlum

Een letselschade advocaat in Achlum kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Achlum assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Achlum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Achlum vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Achlum.

Letselschade advocaat Achlum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Achlum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Achlum

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een fijn idee om offertes aan te vragen bij de verschillende bureaus in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Achlum krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je zeker weten verzekerd van competent advies op maat.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Achlum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Achlum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Achlum

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Achlum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Achlum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Achlum is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Achlum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Achlum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Achlum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Achlum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Achlum

Allerbeste jurist van het land

9 mei 2022

Klikte onmiddellijk fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Linda Sanders

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

7 mei 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Mark Vink

Inhoudelijk en vakkundig.

28 april 2022

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Adriana Evers

Prima advocaat gevonden

21 april 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Hanneke de Haan

Vlot een bijpassende raadsman geregeld.

13 april 2022

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Tamara Post

Scheiding tot goed einde gebracht

4 april 2022

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gekregen tijdens de scheiding van mijn partner.

- Dennis Kuijpers

Convenant verzorgd

31 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was snel geregeld. Super!

- Rob van der Linden

Aanrader!

22 maart 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Annemieke Hofman

Erg vakkundig

15 maart 2022

Een werkelijke professional getroffen. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Natasja van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Achlum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/