Advocaat Kimswerd

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Kimswerd?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Kimswerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Kimswerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Kimswerd gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Kimswerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kimswerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Harlingen, Midlum en Arum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kimswerd

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Kimswerd? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Kimswerd te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Kimswerd te vinden in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Kimswerd. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Kimswerd die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kimswerd
 • Ontslag aanvechten in Kimswerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Kimswerd
 • Arbeidsrecht advocaat Kimswerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kimswerd
 • Strafrecht advocaat Kimswerd
 • Letselschade advocaat Kimswerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Kimswerd
 • Civielrecht advocaat Kimswerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kimswerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kimswerd

Een regionaal advocatenkantoor in Kimswerd kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Kimswerd helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Kimswerd heb je doorgaans een mens die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Kimswerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Kimswerd

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Kimswerd te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Kimswerd.

Echter is het verstandig om allerlei advocaten in Kimswerd te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Kimswerd je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een gepast aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Kimswerd, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kimswerd

Een jurist in Kimswerd mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Kimswerd niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Kimswerd uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kimswerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kimswerd.

Letselschade advocaat Kimswerd

Een letselschade advocaat in Kimswerd kan je assisteren om een redelijke schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Kimswerd je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Kimswerd is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een snel herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Kimswerd vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kimswerd.

Letselschade advocaat Kimswerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kimswerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Kimswerd

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Kimswerd in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Kimswerd heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Kimswerd te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kimswerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kimswerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kimswerd

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kimswerd zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Kimswerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kimswerd is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Kimswerd behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kimswerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kimswerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kimswerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kimswerd

Zoals bedacht

31 augustus 2022

Aanbod was passend.

- Maria Kuiper

Exact zoals gehoopt

26 augustus 2022

Aanbod was keurig.

- Nienke Smeets

Dreigend ontslag voorkomen

17 augustus 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Angela Jacobs

Juridisch gewoon top

13 augustus 2022

De offertes snel na aanvraag binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Jessica Wolters

Geding tot een goed einde

4 augustus 2022

Vakkundige hulp gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Tim Koning

Echtscheiding super geregeld

26 juli 2022

Ingewikkelde regeling goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Adriana van de Velden

Top advocaat gevonden

24 juli 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Ellen Prins

Eenvoudig voortreffelijk

13 juli 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo passend zou zijn.

- Yvonne van Vliet

Het uit elkaar gaan tot goed einde gekregen

10 juli 2022

Dankzij mijn advocaat geen zorgen gekregen gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Gerrit de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kimswerd

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/