Advocaat Jorwert

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Jorwert die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Jorwert verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Jorwert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Jorwert gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Jorwert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jorwert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Blessum, Deinum en Hilaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jorwert

Wanneer je een advocaat in Jorwert zoekt, heeft dat vaak een reden. Veelal gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Jorwert als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Jorwert een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Jorwert is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Jorwert een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je fors in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Jorwert. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jorwert
 • Ontslag aanvechten in Jorwert
 • Personen- en Familierecht advocaat Jorwert
 • Arbeidsrecht advocaat Jorwert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jorwert
 • Strafrecht advocaat Jorwert
 • Letselschade advocaat Jorwert
 • Ondernemingsrecht advocaat Jorwert
 • Civielrecht advocaat Jorwert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jorwert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jorwert

Een advocatenkantoor in Jorwert heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Jorwert inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Jorwert heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Jorwert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Jorwert

Om de juiste persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Jorwert. Advocaten in Jorwert zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Jorwert. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Jorwert hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jorwert

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Jorwert. Je kunt een jurist in Jorwert immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Jorwert niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Jorwert een optie.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Jorwert uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jorwert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jorwert.

Letselschade advocaat Jorwert

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Jorwert voor je te laten werken, maar dat kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Jorwert te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Jorwert die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jorwert.

Letselschade advocaat Jorwert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jorwert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jorwert

Als je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Jorwert in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Jorwert terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Jorwert te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jorwert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jorwert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jorwert

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Jorwert zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Jorwert te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Jorwert is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Jorwert behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jorwert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jorwert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jorwert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jorwert

Oprecht een expert

15 mei 2022

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was royaal, door mijn jurist!

- Jacob Smit

Raadsman met verstand

2 mei 2022

Ontzettend goed rechtelijk raadgeving op maat ontvangen. Dit scheelde heel veel.

- Maartje Bosman

Raadsman met kennis

29 april 2022

Ontzettend goed juridisch begeleiding op maat gehad. Dit scheelde enorm veel.

- Ivo Willems

Zijn super bijgestaan in de zaak

19 april 2022

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Sebastiaan van de Velden

We zijn persoonlijk bijgestaan

17 april 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Daarom erg content met de begeleiding.

- Suzanne van den Heuvel

Door raad en daad bijgestaan

6 april 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

Snel afgehandeld

- Linda van de Brink

Betrouwbare advocaat gevonden

30 maart 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Rob Veenstra

Top advocaat gevonden

24 maart 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Marjolein de Bruin

Betrouwbare raadsman gevonden

17 maart 2022

Zeer deugdelijk en correct advies ontvangen door de raadsman.

- Laura Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jorwert

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Útens Advocaten

Westersingel 20
8913 CL Leeuwarden
Nederland

058 302 0020
http://utensadvocaten.nl/