Advocaat Ried

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Ried die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ried verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ried – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Ried gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ried
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ried, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sint Jacobiparochie, Minnertsga en Wier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ried

Ben jij op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Ried? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Ried te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ried die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ried
 • Ontslag aanvechten in Ried
 • Personen- en Familierecht advocaat Ried
 • Arbeidsrecht advocaat Ried
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ried
 • Strafrecht advocaat Ried
 • Letselschade advocaat Ried
 • Ondernemingsrecht advocaat Ried
 • Civielrecht advocaat Ried
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ried

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ried

Een advocatenkantoor in Ried heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ried helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ried heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ried

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Ried

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Ried te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Ried.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Ried te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Ried je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Ried, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ried

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Ried. Je kunt een jurist in Ried immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Ried een optie.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ried de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ried?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ried.

Letselschade advocaat Ried

Een letselschade advocaat in Ried kan je bijstaan om een redelijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Ried je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ried is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Ried vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ried.

Letselschade advocaat Ried zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ried zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ried

Als je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ried in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ried terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ried.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ried.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ried en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ried

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ried. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Ried hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ried? Een geschikte gegadigde treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Ried echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ried in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ried in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ried

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ried

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

9 mei 2022

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Chantal van Veen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

5 mei 2022

De afhandeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Marcel Mulder

Echtscheiding goed begeleid

27 april 2022

Ingewikkelde schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Johannes Blom

Tijd voor actie

24 april 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Top!

Top bijgestaan

- Annemarie van de Pol

Oprecht goed

15 april 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo fijn zou zijn.

- Mark van de Ven

Keurig verzorgd

9 april 2022

Had in korte periode een goeie offerte op maat, top!

- Björn van de Veen

Rechtzaak gewonnen!

29 maart 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Johanna van der Heijden

Dreigend ontslag afgewend

27 maart 2022

Dankzij mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Marinus van Vliet

Oprecht een vakkundige

18 maart 2022

Door mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letselschade.

- Kelly Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ried

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/