Advocaat Sauwerd

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Sauwerd?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Sauwerd verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sauwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Sauwerd gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Sauwerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sauwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rottum, Stitswerd en Warffum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sauwerd

Wanneer je een advocaat in Sauwerd zoekt, heeft dat vaak een reden. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Sauwerd een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Sauwerd een project die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Sauwerd en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Daarnaast huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Sauwerd een belangrijke taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Sauwerd je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sauwerd
 • Ontslag aanvechten in Sauwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Sauwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Sauwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sauwerd
 • Strafrecht advocaat Sauwerd
 • Letselschade advocaat Sauwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Sauwerd
 • Civielrecht advocaat Sauwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sauwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sauwerd

Een advocatenkantoor in Sauwerd heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Sauwerd inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Sauwerd heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Sauwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Sauwerd

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Sauwerd te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Sauwerd.

Echter is het handig om verscheidene advocaten in Sauwerd te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Sauwerd je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Sauwerd, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sauwerd

Een jurist in Sauwerd mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Sauwerd niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Sauwerd verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoon niet verrichten. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sauwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sauwerd.

Letselschade advocaat Sauwerd

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Sauwerd wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Sauwerd te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Sauwerd die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sauwerd.

Letselschade advocaat Sauwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sauwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sauwerd

Als je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Sauwerd in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Sauwerd heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Sauwerd.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sauwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sauwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sauwerd

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sauwerd zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Sauwerd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Sauwerd is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Sauwerd aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sauwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sauwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sauwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sauwerd

We zijn persoonlijk bijgestaan

14 november 2023

Elke stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Brenda Jacobs

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

8 november 2023

Erg solide en passend advies gekregen door de raadsman.

- Renate de Leeuw

Fijne juridische hulp

4 november 2023

Geholpen door een mens die enorm met me meeleeft, erg aangenaam.

- Dirk Post

Prima advocaat gevonden

26 oktober 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Bram van Loon

Rechtelijke raadgeving

12 oktober 2023

Onmiskenbaar kundige advocaat getroffen. Dit scheelde heel veel.

- Lisette Mulder

Had dit veel sneller moeten doen

6 oktober 2023

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Hanneke Kramer

Voelt goed

25 september 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Aangenaam!

- Alexander Koster

Ontslag op staande voet voorkomen

23 september 2023

Dankzij mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Rob de Bruijn

Prima afgehandeld.

11 september 2023

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Caroline Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sauwerd

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/