Advocaat Schettens

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Schettens die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Schettens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schettens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Schettens gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Schettens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schettens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lollum, Arum en Tjerkwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schettens

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Schettens zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Schettens als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Schettens vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Schettens en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Schettens een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je onwijs in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Schettens. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schettens
 • Ontslag aanvechten in Schettens
 • Personen- en Familierecht advocaat Schettens
 • Arbeidsrecht advocaat Schettens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schettens
 • Strafrecht advocaat Schettens
 • Letselschade advocaat Schettens
 • Ondernemingsrecht advocaat Schettens
 • Civielrecht advocaat Schettens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schettens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schettens

Een advocatenkantoor in Schettens heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Schettens helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schettens heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Schettens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Schettens

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Schettens, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Schettens zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Schettens. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Schettens jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schettens

Een jurist in Schettens mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Schettens niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Schettens, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Het is dus raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schettens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schettens.

Letselschade advocaat Schettens

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Schettens voor je te laten starten, maar dit kan tevens voor zorgen zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Schettens te treffen. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Schettens die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schettens.

Letselschade advocaat Schettens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schettens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Schettens

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Schettens in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Schettens terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Schettens.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schettens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schettens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schettens

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schettens zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Schettens te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Schettens is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Schettens aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schettens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schettens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schettens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schettens

Kennis van zaken

5 september 2023

Zoals gewenst, uitermate kundig.

- Franciscus van de Velde

Juridische steun was plezierig

28 augustus 2023

Geholpen door iemand die enorm met me meeleeft, geweldig prettig.

- Bas Postma

Uitermate vakkundig

21 augustus 2023

Een echte professional gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Martin Peeters

Zeer gelukkig met onze raadsman

17 augustus 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Natasja van Veen

Eenvoudig goed

7 augustus 2023

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank je wel!

- Suzanne Sanders

Prima begeleid van start tot beëindiging traject

26 juli 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Cornelis van Vliet

Ontslag op staande voet afgewend

21 juli 2023

Door mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Anne van de Velde

Zorgvuldig afgehandeld

12 juli 2023

Gauw de goede persoon gevonden, aangenaam!

- Elisabeth van Dongen

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

3 juli 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Ivo van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schettens

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/