Advocaat Schraard

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Schraard?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Schraard verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schraard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Schraard gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Schraard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schraard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Arum, Exmorra en Allingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schraard

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Schraard? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Schraard is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Schraard te vinden in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Schraard die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schraard
 • Ontslag aanvechten in Schraard
 • Personen- en Familierecht advocaat Schraard
 • Arbeidsrecht advocaat Schraard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schraard
 • Strafrecht advocaat Schraard
 • Letselschade advocaat Schraard
 • Ondernemingsrecht advocaat Schraard
 • Civielrecht advocaat Schraard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schraard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schraard

Een advocatenkantoor in Schraard heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Schraard helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schraard heb je doorgaans een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Schraard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Schraard

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Schraard te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Schraard staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het handig om verscheidene advocaten in Schraard te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Schraard je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Schraard, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schraard

Een jurist in Schraard mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Schraard, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is daarom van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schraard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schraard.

Letselschade advocaat Schraard

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Schraard voor je te laten beginnen, echter dit kan tevens voor zorgen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Schraard te traceren. Het moet tenslotte wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Schraard die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schraard.

Letselschade advocaat Schraard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schraard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Schraard

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een fatsoenlijk idee om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de buurt. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Schraard. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je bovendien verzekerd van capabel advies op maat.

Vervolgens is een adviesgesprek meestal de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schraard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schraard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schraard

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schraard zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Schraard te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Schraard is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Schraard aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schraard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schraard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schraard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schraard

Professionele en bedreven

13 mei 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Bart Hoekstra

Rechtelijk gewoon goed

4 mei 2022

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daardoor snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Susanne Mulder

Verstand van regelgeving

1 mei 2022

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Jeffrey de Koning

Professionele en bedreven

21 april 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Matthijs Veenstra

Deskundige advocaat

11 april 2022

Vlug de passende man gevonden. Bedankt!

- Martijn Kuiper

Vertrouwelijke advocaat getroffen

9 april 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Christiaan van den Heuvel

Echtscheidingsconvenant geregeld

29 maart 2022

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Mariska van de Velden

Vlot en passende raadsman gevonden

26 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Manon van Vliet

Zeer gelukkig met onze raadgever

20 maart 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Wouter van der Linden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schraard

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/