Advocaat Sittard

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Sittard?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Sittard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sittard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Sittard gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Sittard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sittard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bingelrade, Doenrade en Schinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sittard

Als je een advocaat in Sittard zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Dikwijls gaan advocaten samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Sittard als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Sittard een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Sittard en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Bovendien huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het kiezen van een goede advocaat in Sittard een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Sittard je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sittard
 • Ontslag aanvechten in Sittard
 • Personen- en Familierecht advocaat Sittard
 • Arbeidsrecht advocaat Sittard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sittard
 • Strafrecht advocaat Sittard
 • Letselschade advocaat Sittard
 • Ondernemingsrecht advocaat Sittard
 • Civielrecht advocaat Sittard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sittard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sittard

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Sittard een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Sittard kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Sittard. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens meestal een goed plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Sittard is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Sittard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Sittard

Om de goede personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Sittard. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sittard. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Sittard. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Sittard jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sittard

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Sittard. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Sittard. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Sittard niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Sittard een optie.

Verifiëer van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Sittard verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sittard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sittard.

Letselschade advocaat Sittard

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sittard je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Sittard je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Sittard is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Sittard vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sittard.

Letselschade advocaat Sittard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sittard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sittard

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een fatsoenlijk plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Sittard. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Sittard die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sittard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sittard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sittard

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sittard. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Sittard wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sittard? Een goede gegadigde treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Sittard echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sittard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sittard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sittard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sittard

Begeleiding was persoonlijk

24 april 2024

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Cornelis van den Bosch

Vertrouwelijke raadsman getroffen

20 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Marco van de Brink

Dreigend ontslag tegengegaan

8 april 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Karin de Vries

Onverwacht een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

4 april 2024

- Patrick Jonker

Snel en juiste advocaat gevonden

29 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Vanessa van de Ven

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

18 maart 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Marleen Bosch

Betrouwbare partij

16 maart 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Prettig!

- Angelique Hofman

Tijd voor actie

6 maart 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Begeleiding was eersteklas

- Christiaan Driessen

Simpelweg prima

28 februari 2024

Fantastische advocaat, zoals ik had gewenst.

- Stefan Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sittard

Professionals Sittard

Poststraat 8
6135 KR Sittard
Nederland

0800-12128
https://professionalssittard.nl/advocaat

Rechtsanwalt Wilfried Schmitz

De-Plevitz-Straße 2
52538 Selfkant
Duitsland

+49 2456 5085590
http://www.rechtsanwalt-wilfried-schmitz.de/

Dreessen Advocaten

Wilhelminastraat 36-1
6131 KR Sittard
Nederland

046 458 1882
http://www.dreessenadvocaten.nl/