Advocaat Zweins

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Zweins?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zweins verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zweins – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Zweins gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Zweins
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zweins, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Slappeterp, Dronrijp en Spannum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zweins

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Zweins zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Zweins een vervelende. Toch wil je een verstandige advocaat in Zweins vinden. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Zweins is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Zweins een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Zweins. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zweins
 • Ontslag aanvechten in Zweins
 • Personen- en Familierecht advocaat Zweins
 • Arbeidsrecht advocaat Zweins
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zweins
 • Strafrecht advocaat Zweins
 • Letselschade advocaat Zweins
 • Ondernemingsrecht advocaat Zweins
 • Civielrecht advocaat Zweins
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zweins

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zweins

Een regionaal advocatenkantoor in Zweins kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Zweins helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Zweins is dat je doorgaans een individu in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zweins

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zweins

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Zweins, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Zweins zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Zweins. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Zweins jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zweins

Een jurist in Zweins is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Zweins niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Zweins, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet doen. Het is daarom belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zweins?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zweins.

Letselschade advocaat Zweins

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Zweins je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Zweins je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is dus een veel breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Zweins is dat hij de hele procesvoering voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Zweins vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zweins.

Letselschade advocaat Zweins zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zweins zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zweins

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes aan te vragen bij de diverse advocatenkantoren in de regio. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Zweins. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Zweins die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel enorm prettig voor bij juridische zaken.

Aansluitend is een kennismakingsgesprek meestal de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zweins.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zweins en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zweins

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zweins zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Zweins te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zweins is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Zweins veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zweins in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zweins in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zweins

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zweins

Top advies gekregen!

12 mei 2022

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Sabine Meijer

Gerechtigheid!

5 mei 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Ronald van der Laan

Meest deskundige advocaat van Holland

27 april 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Klaas Visser

We zijn persoonlijk bijgestaan

19 april 2022

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het proces. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Alexander Kuipers

Goedkoop is duurkoop

14 april 2022

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige jurist heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Tim Scholten

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

7 april 2022

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Matthijs Peeters

Deskundige jurist

29 maart 2022

Binnen no-time een deskundige jurist. Geweldig!

- Janneke Huisman

Moment voor actie

24 maart 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

Top bijgestaan

- Kirsten van de Ven

De raadsman was zeer bereikbaar

18 maart 2022

Goed bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Jeffrey Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zweins

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/