Advocaat Baaium

Behoefte aan een top advocaat in Baaium die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Baaium verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Baaium – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Baaium gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Baaium
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Baaium, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Slappeterp, Dronrijp en Spannum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Baaium

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Baaium zoekt, je doorgaans niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Baaium een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Baaium een project die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Baaium en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Ook is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Baaium een serieuze taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Baaium je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Baaium
 • Ontslag aanvechten in Baaium
 • Personen- en Familierecht advocaat Baaium
 • Arbeidsrecht advocaat Baaium
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Baaium
 • Strafrecht advocaat Baaium
 • Letselschade advocaat Baaium
 • Ondernemingsrecht advocaat Baaium
 • Civielrecht advocaat Baaium
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Baaium

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Baaium

Een advocatenkantoor in Baaium heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Baaium inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is altijd wenselijk, maar met name wanneer het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Baaium heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Baaium

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Baaium

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Baaium. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Baaium. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Als je een aanvaring eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Baaium. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Baaium grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Baaium

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Baaium. Je kunt een jurist in Baaium namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Baaium niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Baaium een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Baaium de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Baaium?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Baaium.

Letselschade advocaat Baaium

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Baaium voor je te laten werken, maar dat kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Baaium te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Baaium die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Baaium.

Letselschade advocaat Baaium zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Baaium zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Baaium

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Baaium in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Baaium heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Baaium.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Baaium.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Baaium en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Baaium

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Baaium. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Baaium hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Baaium? Een goede kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Baaium echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Baaium in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Baaium in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Baaium

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Baaium

Immer bereikbaar voor vragen

10 mei 2022

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Kirsten Hoekstra

Afhandeling was persoonlijk

5 mei 2022

Juridische taal helder vertaald in het traject. Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Willem van Loon

Gerechtigheid!

1 mei 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Eric de Ruiter

Rechtvaardigheid!

19 april 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Marco van de Pol

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

12 april 2022

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Esther Schipper

Hoge compensatie bij letselschade

10 april 2022

- Dave van Dijk

Voortdurend bereikbaar voor vragen

1 april 2022

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Paul Smeets

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

23 maart 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Jeffrey Willemsen

Echtscheiding ging prima

18 maart 2022

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Iris Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Baaium

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/