Advocaat Workum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Workum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Workum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Workum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Workum gezocht?

Een advocaat in Workum vinden

Advocaat Workum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Workum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijhuizum, Dedgum en Hieslum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Workum

Wanneer je een advocaat in Workum zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Workum een nare. Toch wil je een verstandige advocaat in Workum zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Workum en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Bovendien is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Workum een belangrijke taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een handige advocaat in Workum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Workum
 • Ontslag aanvechten in Workum
 • Personen- en Familierecht advocaat Workum
 • Arbeidsrecht advocaat Workum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Workum
 • Strafrecht advocaat Workum
 • Letselschade advocaat Workum
 • Ondernemingsrecht advocaat Workum
 • Civielrecht advocaat Workum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Workum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Workum

Een advocatenkantoor in Workum heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Workum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Workum is dat je doorgaans een individu in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Workum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Workum

Om de geschikte personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Workum. Advocaten in Workum zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een arbeidsconflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Workum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Workum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Workum

Een jurist in Workum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Workum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Workum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Workum.

Letselschade advocaat Workum

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Workum je bijstaan. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Workum assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Workum is dat hij de gehele procedure voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Workum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Workum.

Letselschade advocaat Workum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Workum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Workum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een fijn plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de regio. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Workum krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Workum die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is immers wel zeer aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna is een consultgesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Workum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Workum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Workum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Workum. Scheiden is natuurlijk altijd ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Workum wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Workum? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Workum echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Workum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Workum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Workum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Workum

Echtscheiding super geregeld

13 mei 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Maurice Hoekstra

Goedkoop is duurkoop

4 mei 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Wouter Dekker

Uiteindelijk gerechtigheid

25 april 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Wilhelmus van den Heuvel

Geen nummer, humane afhandeling

20 april 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Susanne Jonker

Had dit veel sneller moeten doen

12 april 2022

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Marco Hoekstra

Gerechtigheid!

6 april 2022

Door mijn uitstekende raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Linda van Dijk

Betrouwbare raadsman gevonden

30 maart 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Gerardus Evers

Rechtelijk gewoon goed

21 maart 2022

De offertes rap na verzoek binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Barry Veenstra

Ineens een forse vergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk minder.

17 maart 2022

- Robin Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Workum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/