Advocaat Steenwijkerwold

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Steenwijkerwold die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Steenwijkerwold verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Steenwijkerwold – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Steenwijkerwold gezocht?

Een advocaat uit Steenwijkerwold vinden

Advocaat Steenwijkerwold
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steenwijkerwold, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Basse, Zuidveen en De Pol bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Steenwijkerwold

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Steenwijkerwold zoekt, je over het algemeen niet in een beste bui bent. Vaak gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Steenwijkerwold als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Steenwijkerwold een project die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Steenwijkerwold en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Steenwijkerwold een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Steenwijkerwold je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Steenwijkerwold
 • Ontslag aanvechten in Steenwijkerwold
 • Personen- en Familierecht advocaat Steenwijkerwold
 • Arbeidsrecht advocaat Steenwijkerwold
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Steenwijkerwold
 • Strafrecht advocaat Steenwijkerwold
 • Letselschade advocaat Steenwijkerwold
 • Ondernemingsrecht advocaat Steenwijkerwold
 • Civielrecht advocaat Steenwijkerwold
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Steenwijkerwold

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Steenwijkerwold

Een regionaal advocatenkantoor in Steenwijkerwold kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Steenwijkerwold helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans wenselijk, maar met name indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Steenwijkerwold heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Steenwijkerwold

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Steenwijkerwold

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Steenwijkerwold, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Steenwijkerwold. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Als je een onenigheid eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Steenwijkerwold. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Steenwijkerwold overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Steenwijkerwold

Een jurist in Steenwijkerwold mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Steenwijkerwold uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Steenwijkerwold?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Steenwijkerwold.

Letselschade advocaat Steenwijkerwold

Een letselschade advocaat in Steenwijkerwold kan je bijstaan om een passende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Steenwijkerwold helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Steenwijkerwold is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Steenwijkerwold vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Steenwijkerwold.

Letselschade advocaat Steenwijkerwold zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Steenwijkerwold zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Steenwijkerwold

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Steenwijkerwold in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Steenwijkerwold heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Steenwijkerwold te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Steenwijkerwold.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Steenwijkerwold en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Steenwijkerwold

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook indien je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Steenwijkerwold zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Steenwijkerwold te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Steenwijkerwold is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Steenwijkerwold allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Steenwijkerwold in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Steenwijkerwold in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Steenwijkerwold

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Steenwijkerwold

Oprecht degelijk

7 mei 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Jeffrey Kuiper

Convenant afgehandeld

30 april 2022

Echtscheidingsconvenant was zo afgehandeld. Super!

- Iris de Bruin

Onvoorzien een aanzienlijke schadeloosstelling toegekend gekregen. Het leed is hierdoor een stuk lager.

22 april 2022

- Angelique Vermeulen

Convenant geregeld

14 april 2022

Convenant was vlug overeengekomen. Geweldig!

- Jolanda Dekker

Een professional die snapt waar die het over heeft

7 april 2022

Vlug de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Erwin Hendriks

Tijd voor actie

1 april 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanrader

- Christiaan Scholten

Procedure gewonnen!

25 maart 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Wilhelmina Scholten

Convenant opgesteld

17 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Voortreffelijk!

- Sandra Vermeulen

Inhoudelijk en vakkundig.

8 maart 2022

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Martinus Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Steenwijkerwold

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/